User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
86 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: FİORİNO kullanan arkadaşlardan bilgi talebi

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    babam şirket aracı olarak 1 yıldan fazla doblo 2 yıl kadar da fiorino kullandı. babamdan alıp ya da birlikteyken kullandığım çok oldu. izmir - kemalpaşa arası yaptı kmsini hep. şöyle bir durum var şirkette 4 fiorino varken babamın arac 5.5 6 lt ortalamada idi ' ki gün içinde aracı başkaları da kullanıyor. ancak diğer 3 aracın ortalamalar 8 litre dolaylarındaydı. hepsi 100bini geçti, ne motorda ne turbosunda sorun çıkaran olmadı. babamın araç 100bin boyunca debriyaj istemedi. birazcık eşşeğe değil makineye biniyorum azcık da olsa nazik davranayım diye kullanıp start stop ederken ısınmasını sogumasını bekleyip verimli devir aralığında kullanıldığı takdirde gayet ideal bi seçenek oluyor. ayrıca 2011 model doblodan ve 2012 model yeni kasa doblodan kat kat daha iyi diyebilirim, doblolar traktör gibi geldi fiodan sonra.

eksilere gelmek gerekirse dizi rahatsız eden bir pozisyonu var pedalların. kişiye göre değişir bu ama 2004 civic kullanırken fiorinoya bindiğimde pedallar gerçekten yemedikleri küfür kalmıyordu ) pedala aşağıya doğru basmak bana hep saçma gelmiştir alışamadım,civicte karşıya doğru basıyordum. tabi binek araçla ticari farkı olsa gerek bu. bunun dışında yağışlı havada espsiz modele hiç güvenmeyin,önden kayma eğilimi var.. ve bana kalırsa en en en büyük eksiği fiorinonun ön koltuktaysanız araba, arkada oturuyorsanız kamyonet. benim kullandığım modelde arkada oturan düz yolda bile dolmuş misali seke seke gidiyordu.

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar acil bir geri dönüş bana yapabilir misiniz_?
    2011 Fiorinomuz war fıll camlı sıfır aldık 95hp olanlarından ruhsatta kamyonet yazıo her sene muayenesi varmış_? doğru mudur bunların hepsi kamyonet mi_?
    Saygılar

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepsi kamyonet diye geçer
    her sene tüve girmek durumundadır
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay bea bineği yokmuş bunların demek. Sağolun

ERTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Panelvanların hepsi kamyonet diye geçer diye biliyorum

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    babam şirket aracı olarak 1 yıldan fazla doblo 2 yıl kadar da fiorino kullandı. babamdan alıp ya da birlikteyken kullandığım çok oldu. izmir - kemalpaşa arası yaptı kmsini hep. şöyle bir durum var şirkette 4 fiorino varken babamın arac 5.5 6 lt ortalamada idi ' ki gün içinde aracı başkaları da kullanıyor. ancak diğer 3 aracın ortalamalar 8 litre dolaylarındaydı. hepsi 100bini geçti, ne motorda ne turbosunda sorun çıkaran olmadı. babamın araç 100bin boyunca debriyaj istemedi. birazcık eşşeğe değil makineye biniyorum azcık da olsa nazik davranayım diye kullanıp start stop ederken ısınmasını sogumasını bekleyip verimli devir aralığında kullanıldığı takdirde gayet ideal bi seçenek oluyor. ayrıca 2011 model doblodan ve 2012 model yeni kasa doblodan kat kat daha iyi diyebilirim, doblolar traktör gibi geldi fiodan sonra.

eksilere gelmek gerekirse dizi rahatsız eden bir pozisyonu var pedalların. kişiye göre değişir bu ama 2004 civic kullanırken fiorinoya bindiğimde pedallar gerçekten yemedikleri küfür kalmıyordu ) pedala aşağıya doğru basmak bana hep saçma gelmiştir alışamadım,civicte karşıya doğru basıyordum. tabi binek araçla ticari farkı olsa gerek bu. bunun dışında yağışlı havada espsiz modele hiç güvenmeyin,önden kayma eğilimi var.. ve bana kalırsa en en en büyük eksiği fiorinonun ön koltuktaysanız araba, arkada oturuyorsanız kamyonet. benim kullandığım modelde arkada oturan düz yolda bile dolmuş misali seke seke gidiyordu.
    Fiorino'nun oturuş pozisyonu gayet güzel bence...Doblo konusuna gelirsek doblo en az 3-4 gömlek üstündür fiorino'dan..
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütün koltukları iğrenç ötesi.2.50 boy varsa bilmem ama ben 1.78 im.Ayaklarımın sürekli sarkmasından ötürü 2-3 saat binersem dizlerim ağrıyor.Yol tutuşu idare eder yakıtı iyi ama diğer yönleri hiç hoş değil.2011 fiorinodan inip 88 toyota pick-up'a bindiğimizde oh arabaya bindik diyoruz ki pick-up'ta moto sesinden filan kafamız gözümüz dağılıyor.Buna rağmen seçeneğimiz varsa fiorinoyu seçmiyoruz.
    Nadide şeyler değerlidir.

nemonomani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar fiorinolar yakıt performans ve konfor olarak nasıldır. Şehir içi şehir dışı yakıt durumu nedir.

Memnun olup olmadığınız yönleri nelerdir.

ve aramzda satan var ise düşük km\'li fiorino arıyoruz.

not:Sadece fiorino için soruyoruz kesinlikle başka araç önerisi istemiyorz

dostum fiorino nemo bipper üçünde bindim hepsiyle km de yaptım üçüde sıkıntısız ama aralarında en düzgünü fiorino zaten motor ve şanzuman olarak öbürlerinden farklı 100.000 e kadar sıkıntısız binersin tek kötü yanı kalkışlarda birazcık titreme yapıyor araba sanki güçten düşüyor onuda bi yazılımla biraz güç açıp çözersin parçası ucuz ve ciddi bol mesela stop lambası 50 lira çıkması ganimet ikinci eli hızlı yerden yüksek olması bazen sıkıntı olabiliyo agrasif araba kullanıyosan agrasif tepkiler verebiliyo fiorinonun en büyük farkı esp seçeneğinin olası full olanını alırsan mutlaka 90 hp olanını al onda titreme vs. yok hiç sıkıntısız keyifle binersin yardımcı olacağım başka birşey varsa sor seve seve yardımmcı olurum he birde bir seride kronik takoz sorunu var amortisör takozu takırdaması var alacagın araç sıfır değilse aldıktan sonra eğer yoksa arabanda mutlaka rulmanlı takoz alıp değiştir

edit: koltuk konusunda arkadaşlar biraz haklı şöför koltuğunu söküp altındaki minik takozları kırdığında kısmen daha rahat oluyor fiorino fun club da adminlik yaparken bunların tamamını denemiştim
    AS GARAGE

Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    -30.000km kullandım. 75hp olanından.

-2000 devir öncesi motor zayıf. 2000 üstü bgaj v ağırlık olsa bile gayet iyi çekiş.
    -yakıt çok düşük değil. çok az yakman için 70 ile falan gitmen lazım. ama 130-140 la gitsen de çok fazla yakmıyor.

-içi çok geniş.
    -motor problemsiz.
    -yüksek olması iyi.

-alırken hillhorder olanından almaya çalış yoksa dik yokuş kalkışlarınlarında lag çok fazla olduğu için problem olur. elfrensiz ve gazı iyi vemeden kalkmak zor olabilir.
    -90hp olanını alabilrisen daha iyi olur. ya da yazılım.

edit: arkadaşların dediği gibi pedallar çok rahat değil. diz ile konsul arasındaki mesafe 3cm kadar max ve ani frende diz değer oraya. zaten ncap testlerinden de diz güvenliği konusundazayıf not aldı.

illa esp li olanı tercih edilmeli. bendeki esp 4 hava yastığı ve hilholer olanında vardı max gvenlik paketi bu.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuya bi güncel çekelim
    otomatik fiorino lar nasıldır şanzımanında problem var mı ? 207 den vazgeçtim sağa sola gitmek için alıcaz bi tane çok bi konfor beklentim yok ilgilendiğim araç 2012 model comformatic 1.3 dizel 75 lik

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problem konusunda bilmiyorum fakat yarı otomatik olduğu için yokuşta geri kaydırma ve vites geçişlerinde biraz sarsıntı durumundan söz ediyordu bir tanıdığım.

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben beğenmedim. Vites değiştirmek yıllar alıyor. Ve çok sarsıntı var her seferinde aradaki boşluğu hissediyorsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tşkler yorumlar için tahmin ettiğim gibi yarı otomatiklerin karekteristik sorunları bundada var.

batu35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıfır almıştık 2010 senesinde emotion beyaz renk çok seri atak yakıt konusunda baya bir cimri araçtı bana kalırsa ticari araçlar arasında en yakışıklı görünümlü araç o maddi durumlar yüzünden satmıştık tekrar o tarz bir araç almak istesem tek kararım fiorino olurdu alırsanız beyaz alın çok yakışan bir renk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı batu35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıfır almıştık 2010 senesinde emotion beyaz renk çok seri atak yakıt konusunda baya bir cimri araçtı bana kalırsa ticari araçlar arasında en yakışıklı görünümlü araç o maddi durumlar yüzünden satmıştık tekrar o tarz bir araç almak istesem tek kararım fiorino olurdu alırsanız beyaz alın çok yakışan bir renk
    sizinki otomatik miydi ? tşk ederim yorumunuz için

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dayım sıfır otomatık emotion aldı resmen basa bela
    2 kere garantiden sanzıman yapıldı 3. de garanti 1 ay önce bittiği için cepten 6bin tl masraf yaptı suan fiatla mahkemelik
    eski fiat calısanıyım stajımı da orda yapmıstm fiatın otomatıgınden uzak durun derim

camsemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer aile için olacaksa kesinlikle düşünmeyin arka koltukta oturana yazık ben hayatımda bu kadar kötü bi konfor görmedim ama şirket içinse alın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gittik baktık bugün dediğiniz gibi arkası gerçekten dar ve rahatsız vazgeçtik bizde tşkler yorumlar için

editt: ayrıca şanzımanın vites geçişlerinde çok problem yok bence normal.. ama çok kararsız bi şanzımanı var ve bazen boştan birinci vitese geçmiyo saatli bomba resmen her an bozulcakmış hissi var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    süspansiyonu magirusdan farksız bir araç konfor sıfır. Gidişi güzel bir araç şirkette vardı 2008 de alındı. elimizde daha eski2006 combo olmasına rağmen fiorino yu sattık rahatsızlığından dolayı. aracın sadece süsoansiyonu değil oturma pozisyonu da çok rahatsız. ikinci el alacaksanız size opel combo tavsiye ederim. mükemmel konforlu bir araç. yakıtı uygun. çekişi de güzel.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)