ne alakası var ki başarısızlık falan
outlaw fwd kasanlar salak zaten gerizekalı alayı miller olsun nrg olsun
Printable View
En büyük başarı bagaja Mor bi NOS tüpü koyup önce fotosunu çekiceksin onu avatar yapıcan ve konu proje konusu açıp 600 hp yazıcaksın budur dimi. Sonra hiçbirşey yapmadan o araba şu hp verir bu araba böle olur,o hızda basılmaz bu hızda olmaz,arka itiş forever önden çekiş tü kaka.
Basar13 tekrarlıyorum kendisi kasmana gerek yok listedeki ismi geçen herkes arkadaşımız,onlar kendilerini gayet savunabilirler.
ya başar öyle bi yazıyosunki sanki sıfır patinajla yürüyorsun, belli bir güçten sonra mutlaka ve mutlaka saracaksın, fwd awd rwd başka aktarma türü varsa her boku sarıcak bunun başka çaresi yok 200hp makinelerden bahsetmiyoruz burada o fwd dediğin arabalar 700 750hp güç üretebilecek durumda, o araba sarar, aynı şey rwd içinde geçerli sende belirli güçlerde sarıcaksın bunun başka bir açıklaması yok ama öyle bi yazıyosunki sanki sen hariç herkes sarıyor sarmaktan yürüyemiyor
beğenmediğin fwdlerden 1.6lt turbo makine 5.88 yapabiliyor 100-200de şimdi diceksinki ama kaç m yol katetmiş vs kaç m ettiyse etti, öyle bişi denenicekse yan yana basarsın olur biter
ciddi makine yapıyorsan bunun awdside sarar fwdside rwdside, 4 çeker yapıp sarmıcanı sanan biri varsa ya kafası iyidir yada cidden şaşırmıştır
Evet başar cidden msela okadar konuşuyorsun yazıyorsun ciziyorsun da bunu bende merak ediyorum
700rwhp aracının sen 100 kmh da tutunabilcegine inanıyormusun cidden merakımdan soruyorum
Hee barışın arabasıda tutunuyor Traction sistemi sayesinde ama işte stock motor K20 ile 230 a kadar kafa kafaya gidiyor sonra
ama belki tractionı iptal etmiş olsaydı daha önceden önüme gecip gidebilirdi belki gerçi bende sarıyorum 4 sonuna kadar o denemelerde ya neyse :)
sen bir yap bitir aracını da sonra konuşalım bunları çok emin yazıyorsun sen tutuncagına dair ama sen tutunmak için eger gücünü kısarsan bu liste yer edinemessin
Fizik kurallarini tekrardan kesfetmeye gerek yok fwd in yuksek beygirde tutunmada kotu oldugunu bilmeyen varmi burda ?
Ben rwd awd patinaj cekmez tutunma sorunu yasamaz mi diyorum tabiki ceker....
Benim icin basari tutunmak patinaj cekmek ve sonra 3.vitesten assagi basamamak degildir ...
Yapamiyorsan, tutunamiyorsan beygiri kisicaksin.... Beygiri kismak istemiyorsan baska yontemler ile tutunmaya calisicaksin.... Gerekiyorsa araci degisiceksin....
patinaj ile mutluyum diyebilirsin bunlar benim dusuncelerim kimiside patinaj cekmeye bayilir ...
Bla bla bla :D
sen sıfır patinajla yürümeyi marifet sanıyorsan tamam o senin düşüncen
hızlı makine patinaj çeker, belirli bir noktaya kadarda sarması gerekir hiç çekmemeside iyi değil, tamamen boşa çıkmasıda
herkesin düşüncesi kendine eğer sarıoyr diye güç kısacaksan bana göre o başarısızlıktır, en iyi çekiş kontrol sistemi sağ ayaktır
benım şahsi gorusum senın gıbı dusunenleri patinajla gecmek ıstıyorum:)
Tutunmak icin gereken herseyi yaparim lastik koyarim yetmezse camurluklari acarim, Evet 700 rwhp de iyi asfaltta tutunurum... Tutunamazsam beygiri kisarim cunki kismadigim surece aracim hizlanamadigi icin daha yavas olur....
kullanamiyicagim beygiri napiyim ?
Sen cok iyi bilirsin o patinaj cekmenin nelere maal oldugunu arkadan gelmek hic kolay degil...
sara sara geliyor arkadan kacınılmaz son hehe:)
angara da denizin e36 swap n54 yapılıyo az kaldı tutunmaya en güzel örnek o olcak :)
gönlümüz ottomandan yana..
yaz ola hayrola allah kaza bela göstermesin hiçbirine.
Beyler konuyu saptırmayın...Tatsızlığa gerek yok...
Şu video izleyerek aracının nekadar gidecegi konusunda tahmin yürütenlerede ben hasta oluyorum.....
arkadaşlar konunun içeriğini saptırıcı konuşmalardan kaçınırsanız sevinirim.
sakin olun şampiyonlar herkeşşş elini vicdanına koyup bu marşı dinlesin :D
hepimiz 100 bin tl yi geçtik zaten hayırlısı olsun :)
konu dağılmasın arkadaşlar
ateşli arabaların konuları da ateşli olur tamam da gerçekten ilk postlardaki normal havayı yakalayalım
klavyede gerilmenin bir gereği yok
havaların düzelmesine ne kaldı şunun şurasında
ha keza , toplasanız bu camiada böyle makineleri hayata geçirip asfalta çıkabilen kaç kişisiniz?
akl-ı selim'e davet ediyorum herkesi :)
o zaman hodri meydan benimde adımı yazın 100-200 hedefim 5.66 8 yada 10. luğa falan adayım :D