çok mantıklı güzel bi çağrı bence :icon_tup:
Printable View
dbn yapılsın. her kes yarışmıyor burda cadde yarışanı var yarışmayanı var bu yüzden daha ii olur
bu iş dbn olmadan olmaz , çözülmez , bence de Özgün'ün dediği gibi dbn organizasyonu şart
cam car şahitliği de yetmez ki bu araçlara kim cam car olabilecek?
artık oldukça üst seviyelerde makineler çıkmaya başladı , roll moll hikaye bu araçlarda , "dbn dünyasına geçilmeli" diyorum :)
DBN 100 200 arası olacak? asıl guc 200 300 arası belli olmazmı? fwd ler 100 200 arası sararsa adil bi kıyaslama olmaz bence.dbn 100 300 olcuyomu?:D:D:D
catapat adem sen 0 50 ölç gerı gerı panpaaa susurlukta
tutunmak için de modifikasyonlar yapılmalı,
fwd in avantajı da var dezavantajı da değil mi
Eğer sökük değillerse listede bunlarda olmalı :)
http://www.techturkey.com/forum/60-1...urkiyeden.html
http://www.techturkey.com/forum/60-1...-page-1-a.html
http://www.techturkey.com/forum/60-1...ec-update.html
bu yıl fwd lerin yılı olabilir
listede bazooka24 ünde olması lazım bence :)
aynen herkesin kafasinda dusuk viteste guclu araba tutunamaz imaji ciziliyor, gereken yapilicak araba tutturulmaya calisilicak tutunamiyosa beceremiyorsa beygiri kisicak.....
kimse tutunma ile ugrasmasin artik ileride 160 da rolling baslatirlar....
Tutunamiyosan aglamicaksin... ya beygiri kisicaksin yada tutunucaksin.. kimse kimseye zorla onden ceker araba yaptirmiyor... millet bosuna mi 4 ceker yapiyor veya tutunmak icin o kadar ugrasiyor ....
tutunanlarin hakki yenmemeli....
Swaplar falanda ayri grup olmaz ... ol zaman hacime turbo buyuklugune basinca gore gruplar kurulsun..... maksimum klasmanda grup olmaz... Swap yapan bosuna mi yapti ??
Bu arada DBN de bir yere kadar ... asil bu isin dogrusu ve dunyada gecerlisi 400 metre veya 1 kilometre.... Artik aciklanan surelerde kac metre yol aldigi yazilmali asil hizli olan boyle belli olur... En dusuk dbn zamani olan en hizli demek degildir... yapilan mesafe onemli..
En iyi olan kazansin insallah..
ya önde çeker sarıcak diye bişi yok arkadan iter araçların çok övülen kalkışlarını ve 200 le giderken 3 ten 4 alıp saran araçlar var arkadan iter. sonuçda burdaki olay en hızlı olmak ise en hızlı yol alabilicegi halini yapması lazım arabanın. sonuçta 1/4 giderken çok saran bi araç top speed i ve gücü isterse 2000 hp olsun gene sarıyosa zaman yapamaz. önemli olan zaman burda. arkadaşların dediğine katılıyorum.
Arkadan itiste tutunma sorunu yasar, 4 cekerde yasamaz demiyorum ...
Fakat, onden ceker, arkadan itis ve 4 cekere gore en az 10 kat daha kotu tutunma konusunda, yapilirsa tutabilir ama 10 takla atmak gerekir....
Sen bosuna mi vitese gore boost ayarliyodun ? kimseye dedin mi gel kardes 120 den basalim 70 vallahi olmaz diye...
Rollinglerde onden cekerler bu kadar pazarlik yapicagina arabalarini tutunmaya ugrassa daha iyi olur, yada onden ceker arac yapmasinlar bu sorunu bile bile
konuyu uzatmaya gerek yok özgün dbn teklif ediyor. farklı fikirler olabilir. başarın dediği gibi zaten dbn yapılıcaksa aracın tutunması da lazım. burda değişik şekilde kategoriler oluşturabiliriz. İllede 100 200 şart değil ama yurt dışında çok düşük 100 200 yapan araçlar var ve bu araçlar aşırı güçlü. yani yapılabiliyor ise burda da bu şekilde yapılıcaktır. yoksa zaman iyi çıkmaz tabiki.
Bravo başar çok iyi açıklamışsın :icon_tup: Ben gtr200"e ayırdığım bütçenin 3/1"ini yürüyene harcadım sırf tutunmak için ;) Yoksa 2Jz"ye aşık biri olarak alır onu swaplardım.Ama tutanamadıktan sonra 150 km lere kadar sardıktan sonra ne anladım ben bu işten.Kimse yanlış anlamasın o kadar araba yükleyip tutunamamak bana çok saçma geliyor.Dediğin gibi tutunana kadar yüksek hıza çıkıp karşı taraftaki kişiyide buna zorlamak bence doğru değil.Güçlüysen eğer gelir arkadan geçersin ;)
Dbn"e de bir yere kadar dediğin gibi sonuçta ben motorlarla denemek draga sokmak gazlamak için yapıyorum Gtr200"ü...