piste gidilip dbnden performancebox tan drag süreside ölçüle bilir. her araç aynı yerde kalkar koşul aynı halde olur.
Printable View
10bin dolardan fazla yuruyene para gomdum tutunmak ıcın. ınsallah ıstedıgımız gıbı olur. onden cekerın tutunabıldıgını hepberaber goruruz. yeter kı gereklı parcalar alınsın.
sıklardaki araclar arasında secim yapmak gercekten cok zor o yuzden ben oy kullanmayacagım :)
ama sunu soyleyebilirim, eğer yuruduğunu gorebilirsek bence en hızlı makine armaganın camarosu olur.
benim favorim camaro...
Tesekkurler, siz enayimiydiniz 4 ceker yaptiniz ne guzel derdiniz 150 de basliyalim kardes sariyor benimki oooh kebap.... Yapmasaydin kardesim zorla mi yaptirdilar
Araba yukleyip tutunamamak banada sacma geliyor ama Turkiyede patinaj basari sayiliyor vaay be araba ne gidiyor deniyor...
DBN gecesinde saniyelerin yaninda o surede katedilen mesafe verilmeli verilmezse sagliksiz olur sadece sure kimin onde oldugunu gostermez.. kat edilen mesafenin suresi olculmelidir, hizlanmanin suresi degil, bu sayede yan yana bassalardi hangisi onde olurdunun cevabi gelir.. ;)
En guzeli drag hem hizlanma hem tutunma asil basarili olan belli oluyor....
Eksık bıkac araba var bence. Illa bu lısteye gore konusacaksak Efsane araba yapıp yatıranlara oy verılmez msupra , yada Hulk dıyorum en azından sureklı gazlanıyor.
150 de başlamak cok sacma ben daha kimseden 150 de başlıyalım dendigini duymadım başar sen kimden duydun ?
en ideal hız 100 ile 120 arasıdır rolling için
kim hangi viteste olursa olsun kimseyi ilgilendirmez
Yurt dışında bile rolling 60 - 70 mph arası başlar
NA araclarda da 40 mph
Ya ben büyük konuşmıyım da inşallah istedigim gibi olur
ama bizim aracların altta basalım olayı zaten 100 120 arasıdır daha yukarı sacmalıktır zaten konsantre olmanda zorlaşır
ama low boost ta inşallah 80 de bile gazlamaya niyetim var
low boost dedigim 20 psi cık :)
ilerisi icin demistim ama simdide diyen var isim vermeye gerek yok :)
Sen emek verdin ne kadar dusukte basarsan tutunucagin icin daha avantajli olucaksin hakkin yenmiyicek.. Kactane Turbo civic senin gibi tutunabilicek ... Hicbiri tutunma icin yaptiklarini ve avantajlarini yedirmemen lazim bence ...:icon_tup:
Ideal derken genelde kullanilan o evet..... Surat dustukce tutunma daha onemli oluyor arttikca tutunma daha az onemli oluyor... kime gore ideal oldugu arabanin tutunmasina gore degisir o zaman ... 4 cekere sifirdan kalkmak, tutunamayana 3.vites ideal :D
Rolling kesinlikle Amerikada sifirdan kalkmayi beceremiyenler tarafindan bulunmus bir alan .......
kadran mi gps mi? bide 50 ile 100 kmh arasindaki farkla 250 ile 300 kmh arasindaki farkin alakasi yok ....
Gerci turkiyede fren sistemi koyan yok aerodinamiyi kim takar allah kaza bela vermesin cok sakat valla....
Yurtdisinda safety first, Turkiyede safety last :) Tecrube ile guvenlik duygusu olusuyor maalesef..
Drift box ile kalibre edilmiş apexi rev speed meterda gördüm o sürati
özgün ayarladı benim kadran 180 den sonra yok biliosun JDM :)
o yüzden hatasız 286 gördüm zaten şlanzuman hız oranını hesablayınca 286 6 kesici :)
videolarda 6 kesici yaptıgım mevcuttur fly by ların birinde
öteki yazdıklarında haklısın düz yolda önümüz boşken basıyoruz frene cok dokunmuyoruz bile:)