User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
33 sonuçtan 20 ile 33 arası

Konu: Michelin-Goodyear-Continental-Pirelli

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende dün sıfır takım pzero nero aldım 215-40-16 çok memnunum özellikle sürtünme çok azaldı önceki lastiklerime göre ve ses tamamı ile bitti.Ama burda hem övgü hemde eleştriyle bahsedince kafam karıştı... Önceki lastiklerim federal super style ydi yanlış hatırlamıyorsam ve V desendi.Lastik ebadım eski aracımdan kalan 195-45-16 ydı. Şu an ki lastiklerimle ıslak zeminde fren olsun veya yüksek hızlarda ses olsun direksiyon tepkisi olsun memnun oldum.Acaba sıcak havalarda nasıl olacak bakalım...
    Vw Cc & Mk 5 Gti

freeman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10u-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bridgestone yazmamin nedeni, bugune dek kullandigim lastikler icinde en cabuk eriyen olmasidir!

p zero nero lari cikartmak istememin sebebi ise, 2 yaz önce, p zero nero lar yüzünden kayarak kaza yaapmamdir, en ufak pedal haraketinde abs yi devreye fln sokuyodu! p zero larin bide bendeki olumsuzlugu, cok fazla ses yapiyo ... (lastiklerim bitik degil... en az profil olan arka lastiklerde 4mm önlerde 5mm profil var, 2010 lastigi... hala yumusak)
    4-5 mm pekte yeni değil lastiklerin bence, bende zero nero kullandım tek bir olumsuzluğunu görmedim, virajkabiliyeti bariz fark ediliyordu.
    rossolar nerolardan bi gömlek aşağıda sanırım ve neroya göre bildiğim kadarıyla biraz daha yumuşak hamurlu yani gündelik kullanıma daha uygun.
    Ayrıca prellide 6ay birebir değişim sonraki 6 ay ise %50 fark ile değişim garantisi vardı her ne sebepten olursa olsun.
    Bence ince profil lastik kullananlar için güzel bir avantaj.

Bu arada listedekilerden alakasız ama ucuz lastikler içinde toyo ile birlikte hankook v12 modelide çok övülüyor

bmwlove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle Michelin pilot. Zaten Bmw'nin en uyumlu olduğu lastik. Ayrıca son demine kadar aynı performansı veriyor.
    BMW'den Sorumlu Devlet Bakanı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    listeden bridgestone ve yokohamanında eklenmesi lazım bu iki japon devini es gecmek olmaz

benim tercihim s001 yada yokohama advan sport.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s001 alayına gider diyorum

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ustamın önerisiyle michelin pilot sport 3 aldım,memnunum size de tavsiye ederim

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben lastik alirken cok arastirdim, hattinden cok hemde ve 215/45/17 michelin pilot sport aldim. Cok memnunum darbe emis(aracta coilde var) ve sessizlik adina. Yaptigim arastirmaya gore michelin>bridgestone>pirelli olarak cikti, bende michelin uzerinde yogunlastigim icin diger lastik modellerini hatirlamiyorum. Bu arada benim icin ince ama önemli bir detay michelin pilot sport modeli fransada üretilen birkac modelinden biri bu yüzden kalite üst seviyede

Providence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahsen goodyear gsd3 , assymetric , michellin pilot sport 2 , conti sc3 kullanmış biri olarak kesinlikle conti sport contact 5p diyorum , şu anda aracımda kullanmaktayım ve cidden çok memnunum özellikle ön ve arka lastikleri farklı ebatlarda tasarlanmış araçlar için üretilmiş bir ürün sport contact 3 den %7 daha yumuşak , yağmur ve kuru performansı mükemmel ve çok sessiz .

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pzero kullandim 47.000 km de degistirdim ve ozaman bile tutunuyordu..
    Adrenalin RE001 aldim ki alirken S001 yeni cikmisti ve tum testlerde yilin lastigi secilmisti fakat ebat yoktu bende acele ettim acikcasi Adrenalinden memnun degilim gercekten isinana kadar bitik Pzerolar kadar tutunamiyor..
    Buarada Adrenaline cabuk bitti diyorsaniz Pilotsportun hamuru daha yumusaktir ve dogal olarak Adrenalinden daha kisa omurlu.. Continental Sportcontact 5P kisa sure icin kullandim 30.000 km de olmasina ragmen belki kullandigim alisik oldugum arac uzerindeki lastik ebadindan daha genis oldugu icin belki psikolojik olarak bilmiyorum ama virajlarda gercekten hosuma gitti..
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pilot sport 2, pilot sport 3 e göre daha "safkan" bir lastikmiş testlerdeki kıyaslamalara baktığımda, 3 kullanmadım ama 2 gerçekten kuruda iyiydi. Fiyatı da gereksiz pahalı sırf michelin diye o fiyat zaten.

Ölçü olsa 5p alıcam kesin, bütün dergilerde ciddi iyi sonuçlar elde ediyor. Ama ölçü sıkıntısı var sanırım 40 yanaktan başlıyor adamlar

Bugüne kadar totalde 3 takım falan sportcontact 3 kullandım, hiç bir sıkıntı çıkarmadı işin açıkçası çok memnunum. Her şartta lineer tutuşa sahip bir lastik, soğukken yada ıslakken adrenalin gibi sıçmıyor.

Artık farklı bir lastik denemek istiyorum, s001 in karakteristiği de adrenalinle benzerse (soğukken ve ıslak zeminde kötüyse) benim için kötü.

Var mı s001 kullanan? Yorumlarını alabilirsem sevinirim.

Aklımda 2 alternatif var, P zero nero ve s001, p zero nero lastik başına 40 tl falan daha ucuz.

YH199 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bazı yorumlara şaşırıyorum

bu bunu ezer bence bu buna sok sok yapar bence vs vs vs

kullanıcaksın deneyim ediceksin sonra sok sok yapılıcak ezilmesi gereken ezilicek.

kimseyi kırmak değil niyetim.kimse kırılmasın.

ben ön çeker arka iter 4 çeker bir çok araba sahibi oldum farklı lastikler denedim her aracımda

her lastik her arabada asla aynı görevi yapmaz bu 1.

michelin kadar saçma salak bi lastik kullanmadım.kullandığım michelinler rezalet idi.

model falan aklımda değil gidiyordum en iyisi ne baba bu en performanslısı bu michelinin ver diodum alıodum oda ne 30 bin olmamış selamın aleyküm lastikler olmuş pehlivan ensesi.

akıllanmadım yine michelin aldık en iyi onu demişlerya bunca zaman

yine aynı senaryo.

michelinden daha az ömürlü performans lastiği kulanmadım.

gel gelelim adrenaline.

hakikaten ADRENALİN den başka bişe sunmadı bana.bekleki ısınsın ulen işimize gidicez evden çıkarken lastikmi yakacaz ?

frene basıosun ilk lambalarda hoooop abs

bu ne ?? saçmalık.

ama ısınınca hakkını veririm harbiden basıosun yere.

sonra dunlop kullandım 9000 mi ne gayet güzeldi yeterli bir lastikti.

sonra toyo t1 mi ne ilk 10 bin km süper sonra numara doksan ya evde yoksan oda.

işte gud yır kullandım civic elegancede bakarım modeline neymiş mükemmeldi mithiş uyum sağlamıştı o arabaya 4 4 lüktü yol tutuş ve frenaj yağmurdada mükemmeldi.

sonra potenza bilmem ne modeli adrenalin değil 50 mi diosunuz bilmiorum modelini tam.

viraj kabiliyeti adrenalinden çok daha aşağı idi frenajıda kötü idi.

daha sonra şu andaki lastiklerim p zero nero arabayı aldığımda sıfır alınmıştı

ya dedim sensin abi bu nasıl lastik ben buradayım diyor.

mest oldum beni öyle bir kazadan koruduki.

frenajda aslolan bi olay vardır beyler oda şudur.

panik frende araba ile 200 km lerde frene basıp 60 lara düşme ihtiyacı duyduğunuzda araba o hızdan 60 lara düşerken 100 km lerde sapıtmaması.

buda hamurunun ve teknolojisinin kalitesinden geçer.

ben o roll gecesi tam 200 km de frene abandığımda dedimki kesinlikle 100 km yada 90 km lere düşünce lastik tutunmasını yitiricek.ama abi yok sümük oldu da yoldan çıkmadı ve ben direksyona kontralar vererek yavaşlamak zorunda idim önümdekilere çarpmamak için araba 1 cm kaymadı en son adrenalin vardı sol arkada veya sağ arkada orası koptu iflas etti adrenalinli taraf terse verdim p zerolu tarafa geldiği gibi arabanınn kıçı sanki asr varmışçasına düzeldi

o gece herkes bunlar nasıl lastik dedi bir çok insanda aldı ve alıcaz dedi bunlardan.

ben ısrarla ve şiddetle savunuyorum p zeroyu

aracımda kpro falan var tutunarak gazlamanın keyfine vardım 1 .viteste ilerleyerek sardıran bir lastik 2 ye attığın gibi öyle bir tutuyor ki sanırsın evo kullanıosun bu boktan asfaltta.

bence p zero neroyu bir kenara yazın ve şu s001 ve re 70 mi ne o lastiğide bi araştırıp 3 ünden birini alın.

uzun oldu ama napalım artık.

alırkende typera 215 40 17 alın derim 205 45 17 almayın

sebebi ülkemizdeki asfalt kalitesi.
    ,

YH199 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ha şunuda yaziym.

gns yılmaz kardeşim diyaloğa sahittir.

plt typerı almaya beraber gittik (şimdiki jap 10)

amca sıfır lastik almıştı bu p zero neroları

amcanın kankası brigstone bayisi istanbulda

demişki bana mutluhandan dedilerki adrenalin al typera bu adrenalinleri benim arabaya tak

adam brigstone bayisi ve demişki sacit kaptan boşver sen bunları ben sana lastik alıcam ondan ötesi yalan bu araba için ve onu arkadaşı olan pirelliciye yollamış ve bu lastikleri takmışlar.

bunları anlatırken yılmaz kardeşimde yanımda idi.

hakkaten çok uyumlu typer arabasında bu lastikler.

sanmayınki kendi lastiğim diye met ediorum

ben de şimdi yeni aldıım diğer arabama takıorum bu lastiklerimi çok çok memnun olmama rağmen

sırf bu s001 i merak ettiğim için ondan almayı düşünüorum.

mmaksadım hakkaten iyi lastik almak isteyenlere yardımcıolabilmek yoksa bi akrabalığım yok prelli sahibi ile

prelli takviminide isteyin lastik alırkene
    ,

Providence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada araç m3 müş dikkat etmemiştim kesinlikle conti 5p diyorum kullanan birisi olarak

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YH199 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ha şunuda yaziym.

gns yılmaz kardeşim diyaloğa sahittir.

plt typerı almaya beraber gittik (şimdiki jap 10)

amca sıfır lastik almıştı bu p zero neroları

amcanın kankası brigstone bayisi istanbulda

demişki bana mutluhandan dedilerki adrenalin al typera bu adrenalinleri benim arabaya tak

adam brigstone bayisi ve demişki sacit kaptan boşver sen bunları ben sana lastik alıcam ondan ötesi yalan bu araba için ve onu arkadaşı olan pirelliciye yollamış ve bu lastikleri takmışlar.

bunları anlatırken yılmaz kardeşimde yanımda idi.

hakkaten çok uyumlu typer arabasında bu lastikler.

sanmayınki kendi lastiğim diye met ediorum

ben de şimdi yeni aldıım diğer arabama takıorum bu lastiklerimi çok çok memnun olmama rağmen

sırf bu s001 i merak ettiğim için ondan almayı düşünüorum.

mmaksadım hakkaten iyi lastik almak isteyenlere yardımcıolabilmek yoksa bi akrabalığım yok prelli sahibi ile

prelli takviminide isteyin lastik alırkene
    hort naptın merak ettim ben de? aldın mı s001 leri?
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)