arkadaşlar dediğim gibi max7 bin oda kredi çekicem. fazlası beni zorlar ayda 500 500 ödicem zaten. twingoda dediğiniz gibi motorda çıkabilcek sorunlar nelerdir mesela çokmu üzer bizi![]()
arkadaşlar dediğim gibi max7 bin oda kredi çekicem. fazlası beni zorlar ayda 500 500 ödicem zaten. twingoda dediğiniz gibi motorda çıkabilcek sorunlar nelerdir mesela çokmu üzer bizi![]()
bende aynı şekilde kendi paramı biriktirerek aldım 98 uno 1.4 sx ie. Frenleri hariç sıkıntısız binersin çokta keyifli ilk araba olarak heryere girip çıkıorum,bana heryer park yeri. Parçaları sorarsan da ; bugün çamurluktaki sinyali değiştirdim 5 tl =) ön far + sinyal 45 tl sanayi de =)
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
anladım yorumun için teşekkür ederim unonun parçaları belli zaten fakat çok yaktığı çok konuşuluyor.Kararsızım açıkcası twingo temiz sorunsuz bulabilirsem o hoşuma gitti açıkcası ikisinin arasında sıkıştım gibi birşey.
Öğrencilik eninde sonunda bitecektir. Sonra aracı satmak istediğinde ne ölü pahasına vermemek için ne de satabilme uğruna uğraşlara gireceksin. swift,crx zor satılır, parça sıkıntılıdır öğrenci için. Kanımca temiz bir şahin yada broadway seni epey götürecektir. 6 ya alsan temiz şahin üste paran kalır kenara atarsın. Tabi kendi görüşüm.bu zamana kadar nelere bindim şimdi şahin var altımda
buda ayrı bişey tabi ama herşey bütçe ise düşünmek lazım. Orj far: 35 TL mako... örnek!
:ramo
ben 3seneden fazla ve 65000km kullandım. uno alttakımı zayıf arabadır. benimki 96 sx idi. enjeksiyonu bozulmuştu. bence uno yerine modeli düşük olsada avrupa bir araba bak derim. ayrıca benzinde şehir içinde çok yakan bir araç. illa uno alacaksan karbüratörlü modellerini tercih et. klimalı modelleride hem soğutmuyor, sadece orta 2 petekten hava üflüyor. tercih senin. yerinde olsam ef yada corollaya bakardım...
boradway daha az yakan araç onuda düşünebilirsin
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
AE92 kasa (emekli corollası) corolla'lara bak ama liftback olsun (biraz daha genç işi) zaten benzini az yakıyolar bide tüplersin en temizi olur km konusunda da 600.000 görüyor çoğu rahat olursun![]()
ilk aracın ise olması gerekenler
hidrolik direksiyon elektrikli cam bide merkezi kilit diğerleri senin için teferruat olacakdır
twingo yerine uno daha bicimli geliyor gözüme
hayırlısı olsun
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
mesut kapat şu telefonu bak...işteyim şimdi
evet arkadaşlar şahin vs. hiç hevesim olmadığı için uno kafama kazındı klima sorun değil, ailemin ae101 var ne zmandır kullanıyoruz sıcak olsada klima aramam yoksa yoktur 7 liraya araç alıyoruz sonuçta. uno orj kalmıcak zaten yay jant zamanla hepsi gelicek
temiz bi uno işimi görücek gibi geliyor bana, twingo alsam elektronik araç onun arızasını çözene kadar ohoo...kendim otomotiv mezunuyum nerdeyse tüm sorunları kendim çözebilcek seviyedeyim.elektronikciye gitmiyecem zaten hiç işlerini kendim halledicem içime sinerek
unonun kronik sorunları belli zaten onları çözdükmü beni baya bir götürür gibi geliyor.
Lada Vega 1.5i 2000 Model 6.800 TL Sahibinden satılık ikinci el
lada vega da bakabilirsin modelli iide gider azda yakar![]()
allahaşkına honda ford falan tavsiye veriyorsunuzda azmı yakıyor onlar?
aslında doğru ladada var fakat ben biraz mini bişi istiyorum bide hb tabiki![]()
aslında olabilir ist kocaeli civarlarında hb bulabilirsem. Onuda bir düşüneyim fakat gönlüm UN-O da![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)