e30 alabilirisin geçen çok temiz bi tane buldum 3.16 m tech 2 bbs rs sanruf vs vs 11 lira isityolardı araca ilgilenirsen özelden linki atarım
e30 alabilirisin geçen çok temiz bi tane buldum 3.16 m tech 2 bbs rs sanruf vs vs 11 lira isityolardı araca ilgilenirsen özelden linki atarım
Temiz MB 190 E bulunabilir yada ;
BMW 3 Serisi 3.16i 1990 Model 9.750 TL Sahibinden satılık ikinci el
Model eski olabilir ancak araba binersin![]()
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
benim diğer 106'yı vereyim sana
106 1.4 XR 5 kapı
Klima + Tek Hava Yastığı + Sis Farı
If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.
9000tl ye Benim calibrayı veririrm. 156hp motor. 250 km yapma garantisi. roll gecelerinde ezilmeme garantisiKliamada var yol bilgisayarıda.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
clio sport
kesinlikle integra derimklima, elekt. sunroof, 4 cam otomatik, hid direksiyon, elektrikli ayna, 4 teker disk, b18 motor
vtecte oluyo kapak koyunca
ne olsun daha yaaa
![]()
Toyota Corolla 97-98 XLi - XEi - GLi bunlar çok iyi gider 1.6 114hp. abs Klima oto camlar. hafif ve alçak araç iyi de kaçar. sedandor spoiler yakışır. parçası bulunur. pahalı olacağını sanmıyorum. Babamda var dı 2 sene olmadı satalı Golf almak için sattık. bi fiyat çektik 10 gider diyorduk bizde aBS klima yoktu ama 2 parça boya dışında bi kusuruda yoktu 97 model 12 yaşındaydı. bi kere arıza çıkartmadı. yaştan dolayı sattık ve pederin emekli olmadan arabayı değiştirmek istemesinden dolayı.
İlan verdiğimizde 10.500 e razıydık 13 binden açtık 11 bin e sattık 2. gün satılmıştı araç. bi kaç kişi telefonda alınganlık yaptı biz 11.500 verirdik falan yptılar
anlayacağın 4 kapılı geniş ve genç ruhlu olabilecek bir araçtır
All Seasons just Feel the Wind of VW Spirit...
O bir E.T.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)