User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
120 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 160Hp CRX VTi & BMW 3.28

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar biryerde hata yapılıyor görüyorsunuz fakat söylemek istemiyorsunuz sanırım Tuğralın arabası 750 kg yaklaşık 165 hp yani kg başına 0.22 hp güç üretiyor.Bmw 328 e36
    193 hp ve 1320 kg yani kg başına 0.14 hp güç üretiyor. kısacası bu bawyera aslanının bizim asfalt samurayını yakalama gibi bir şansı yok. Mesela kendi yarıştığım zamanlardan bir örnekle açıklasam daha doğru olur.reno takımı 11 turboları tasviye ettikten sonra birini biz almıştık fzb 04'ü.Bu arabalar 1400 cc turbo motora sahiptiler ve williamsta özel yapılıp geldiler.Üzerinde orjinal matter kasa olduğu için 720 kg ağırlığa sahipti.Bu arabayı mitsu galant wr4 ile denediğimizde 240 hp'lik 1100 kg ağırlığa sahip galantı hem kısada hemde uzunda ayırdığını biliyorum.Hafif olmak iyidir.

Serkan.S
    Misafir
    Aradaki hacim farkı çok buyuk bunda ve ikiside atmosferik 1200 fark var yapmayın allah aşkına biz en başta geçer demiyoruz ztn 160 170 gibi suratlerden sonra geçer gider 260 a kadar yolu var o aracın

SİNANN007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten 260 a kadar değl iddiamız bızım 200_220 ye kadar sonrasında bı ıddıamız yok arkadas çok güzel hesaplamiş kg basına düşen beygırı zaten aradakı fark belli arkadaslar

Grs91
    Misafir
    ya siz ne 3.28 inden bahsedionuz adam benim arkamdan gelio 160-180 e kadar:P acayip seviom tugralın arabayı fena gidio

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten tugral 250_260km demior ki 1.viteste roll yaptık 3.vitese kadar öndeydim dior olay bu gecemezmizor bişeymii?

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serkan bi 3.28 videosu lazım bu aralar havalar bozmadan. Ben elemanı bulamadım bidaha senin tanıdık varsa bi deneyelim. Ben 200 e kadar gitmem zaten araba ucar mucar 150 yeter . Gürsel senin araba arkadan güzel olmasa hiç çekilmezdi o uzamalar
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grs91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya siz ne 3.28 inden bahsedionuz adam benim arkamdan gelio 160-180 e kadar:P acayip seviom tugralın arabayı fena gidio
    ne kadar arkandan gelior ?? min 3 4 boy arkandan gelmeli onada gelio denirse...
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

serkan-s
    Misafir
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serkan bi 3.28 videosu lazım bu aralar havalar bozmadan. Ben elemanı bulamadım bidaha senin tanıdık varsa bi deneyelim. Ben 200 e kadar gitmem zaten araba ucar mucar 150 yeter . Gürsel senin araba arkadan güzel olmasa hiç çekilmezdi o uzamalar
    var da yarısmam ben senle dıo kesın bısı vardır o arabada dıo yok dedım standart dedım sen ve standart ımkansız dıo ama bakalım kandırabılırsem hbr ederım

fatihozdamar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar kusura bakmayin ama siz honda ya adeta 300 spartali rolu oynatmissiniz klavye basinda ama inandirici gelmiyor insana aranizda bmw kullanan ne kadar uye var bilmiyorum ama su bir gercek tork+hp ve son nokta bmw ne kadar agir olursa olsun bmw sonuc degismez ruyadan uyanin derim ben antalyada yasayan crx ci arkadaslar varsa ben 3.18is kullanicisiyim her daim hazirim kalkmaya 400 mt de
    degilki 3.28 hondayi tokat manyagi yapar bmw cinin dikiz aynasinda nokta olursunuz

izo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatihozdamar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar kusura bakmayin ama siz honda ya adeta 300 spartali rolu oynatmissiniz klavye basinda ama inandirici gelmiyor insana aranizda bmw kullanan ne kadar uye var bilmiyorum ama su bir gercek tork+hp ve son nokta bmw ne kadar agir olursa olsun bmw sonuc degismez ruyadan uyanin derim ben antalyada yasayan crx ci arkadaslar varsa ben 3.18is kullanicisiyim her daim hazirim kalkmaya 400 mt de
    degilki 3.28 hondayi tokat manyagi yapar bmw cinin dikiz aynasinda nokta olursunuz
    abi eski bi konu, 750 kg fln yazmislar hizli girmissin foruma, bir oku oncesini istersen. hosgeldin
    06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence kendinize güvenmeyin o kadar, benim hondam yok ama bir crx in orj iken neler yapabileceğini gördüm ki bu araba vti motoru swaplanmış. nekadar ağır olursa olsun demişsiniz,bir arac nekadar hafifletirseniza okadar hızlı gider bunuda unutmayın...
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahahah adam daha 3üncü mesajında tüm fanatikliğini ortaya koymuş 2007 nin konularına hortingen yapıyo sabahın 7 sinde pazar günü acaba gece ne içti
    üzerine 318le crx vti a da gider yapıyo

durum cidden vahim

bi de biz rol vtecle denedik böyle oluyodu

rol vtec vs bmw 328 - Car Videos on StreetFire
    ECUTECH İstanbul

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    abi tamam bizde bmw'kullanıcısız ama 2007 nin konusuna yazmaya gerek yok
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    318is le crx vti a gider yapıyo arkadaşım ben yaklaşık 7-8 senelik bmw kullanıcısıyım e30 dan tut 46 sına kadar hepsine sahip olmuş ve bilimum motor çeşitlerini kullanmış (M ler dahil) biri olarak sölüyorum sana crx vti 328in altından girer üstünden çıkar üstüne üstük 8 le çarpar
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30 yaşına gelmiş adamsın böyle komik şeyler yazık kendini çoluk çocuğa güldürüyorsun. Yazık. 3 tane harf bir araya gelince demek kilosu hp si fark etmeden geçiyo her arabayı he. Vay anasını.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Efvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski aracımla olan denemeden biliorum EF swap vtec Cabrio 3.28'i aracım sorunluyken geçiodum. Sorun:Vtec açmıyordu
    BRO TUNE-R

pejocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yine bir tartışma ....arkadaşlar crx b16 swap olan aracın aynısından bendede var hatta sahibindede satlıkta duruyor,kendi arabamdan biliyorum 328 güzel araba ama stock ise crx karşısında hiç şansı yok ...400 metrede nokta eder fakat roll yaptığınızda 200 en fazla 220 gibi geçme sansı var....bizim crx i konya draglarına sokacağız yarış sonrası videolardan herşey daha net anlaşılacaktır...

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    750 kg ve 160 hp aracı kısada son hızlara gelmeden 3.30 bile zorlamaz gibi geliyor....

samet_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    318is de e36 320 de bolca kullanmıs bırı olarak bu araclar crx ın yanında sansı rollingdede dragta ihtimal demıyorum bak sansı yok bmwcıyım her zaman ama dogruya dogru crx 320 318is lerın ıcınden gecer doner dolasır bı turda ustunden hoplar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)