Arac Honda Civic ise 2001 Model.
fren sistemini güçlendirmek adına diskleri ve balataları değiştrmek istiyorum.
hangisini tavsiye edersiniz ve neden?
ATE 90Tl
EBC 200Tl
Axxis 110Tl
ATE
EBC
Axxis
Arac Honda Civic ise 2001 Model.
fren sistemini güçlendirmek adına diskleri ve balataları değiştrmek istiyorum.
hangisini tavsiye edersiniz ve neden?
ATE 90Tl
EBC 200Tl
Axxis 110Tl
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
EBC 2 takım balata parası değicekmi ona farkı ne bu kadar pahalı ate veya axxisten aynı veya yakın performansı alamazmıyız?
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
levent ebc tecrube ettiğin için iyi diyorsun tamam da ate ve axxis de aynı performansı veriyor belki onlarıda tecrube etmek veya tecrube edenden fikir almak gerek![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
yok hacı ondan değil , ate de denedik mesela izmirde bi arkadaşın ek civicte orjinalle pek farkı yoktu daha uzun ömürlüydü sadece![]()
ben sadece ebc nin balatalarını denedim başta biraz ötme yaptı alışınca disklere geçti performansı güzel bana göre aracım 1350 kg falan 5---6 kez 200 den 80 e falan düşürüyorum ama performansı yinede güzel.. diğerlerini bilmiuorum..
STİ
Bende arka balatalarımı Green Stuff ebc takmıştım eskisine göre tozu daha az ötmeyide bir süre sonra kesiyor tavsiye ederim.
diğerlerini tecrube eden arkadaslar varsa daha makbule geçicek aslında bircok kişi ebc den memnun grunuyor.
red stuff ile green arasında 30 tl fark var red bi üst segment ve daha az toz atıyor almısken red almak mantıklımıdır?
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Bence red'e gerek yok, green stuff'lar gayet yeterli olur.
konuyu takip ediyorum axiss için yorum gelicek mi bakalım onu merak ediyorum.
Axxiste kullandim ebc green ve red de kullandim ate hic denemedim
Ebc red gayet guzel ama ebc green ve axxis arasinda hic fark yok![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Ben 4 senedir ön arka hep ate kullanıyorum. Aşırı memnunum. Üstelik civic için fiyatları uygunmuş.
916 V6 Turbo
ben axxis Kullanmıstım cok memnundum sımdı stoptech kullanıyorum daha memnunum(Stoptech Dısklerle) + araba otomatık frenle manuel'e gore daha hasır nesırım
Jumbo peki axxis dısında balata kullandınmı olumlu veya olumsuz olarak yorumluyabileceğin
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
ömer hiç bosh balata denedinmi?
tek geçerim bu konuda o balatayı kullandığım için bana göre 10 numara balata
HONDA OEM PARTS
MESSENGER:mehmet cetin
yok abi denemedim onların fiyatları ne durumda
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)