başka fikri zikri. kulanan tecrübesi olan arkadaşlarımız yok mu_?
bende volvo s40 alıcam 2011 model.aracın tek - yonu servis fiyatlarının pahalı olması.onun dısında arabaya gittim baktım cok cok iyi gozukuyor.
159 un 2.eli kötü denmiş ama S40'ın ki çok mu iyi?
Bu iki araç arasında tereddüt etmeden 159 derim.
Alfa Romeo 159 JTDM tercih ederdim konfor,prestij,donanım v.s bakımından..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
159 la s40 kıyas sadece böyle topic sayfalarında olur aksi halde yanına bıle gelemez bu kadar idda ediyorum bir 159 sahıbı olarak..
Dizeli iyidir ufak tefek kroniklerı vardır. fakat pahalı dert durumlar degıldır. Servisi vs yogundur, parçaları cıkma, yan sanayı, orj olarak her yerde bulunur. Ikıncı elde Dızel 159 cok ama cok hızlı satılır.. Cünkü o paralara başka alınacak araba yoktur..
Alfanın 2. elı vasat dıyen arkadaşların, sanırım hıc volvo su olan arkadaşı olmamışvolvolar genelde bı agac altına sokak köşesıne bırakılıp sahıbı hapıste sehır efsanesıne dönen otomobillerdir. Araba 10 numara laf yok ama ıkıncı elı türkiyedekı en berbat ılk 5 de ılk 3 ü oynar..
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
fikirlerin için sağol. 159 hertürlü açık ara önde.. ben çok şehirler arasıda kullanıyorum, küçük motorlar biyerden sonra bayıyo sabit hızlarla gidiyorsun bastın mı maksimum 150km hız fazlası zaten haram ve gitmiyoda gitsede fazla yakıyo ve tehlike. hele istanbula 100-150 km kala artık daral geliyo biran önce eve yetişiym istiyorum. 159 çok ideal bir arab olduğu anlaşılmıştır![]()
peki 159 kullanıcısı olarak yakıtından memnunmusun_? şehir içi şehirler arası ne yakıyo_? km bası
JTS benımkısı sehırler arası 9 lıtre trafık ıcı 11-12 yakıyo, dizelle aynı dıyebılırımdizelden 10 HP daha güçlü ve o ıgrenc tır tır sesı yok..
trafige gırmıceksen benzınlı al cünkü dizelin parçaları bakımı alfada pahalı mazot fıltresı 200 lıra falan sacma sapan..
emin ol 1 yılda cıddı para verırsın hem parçaya hem arabayı alırken. sehir ıcı derdın yoksa benzınlı al. bende hep sehırler arası kullandıgım ıcın jts aldım hıc acıtmadı benzın yakısı![]()
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)