Üyelerimiz - TechTurkey Forum
pardon öncelikle kendinizi tanıtabilirmisiniz
tüm mesaja katılmakla beraber bir düzeltme yapayım r26 standart rs ten sadece 50 kilo hafif değil ekstra olarak kilitli difarensiyeli de olan ve 230 hp bir araç ve 3.1 km lik pistte 300 bg lik son kasa impreza sti ı 2 saniye geçen, 580 bg lik rs6 avantdan 0.6 saniye, 295 bg lik evo x ten 1 saniye ,420 bg lik m3 sedandan 0.9 saniye geride olan bir araç, autocar yorumcuları onun dünyadaki en iyi yol tutan hb olduğunu söylüyorlar ama megane 2 rs de kilitli dif. olmasa da stock olarak zaten çok iyi yol tutan bir araba ve stock bir rs i stock bir typer geçemez diye düşünüyorum
Arkadan itmek harbiden bambaşkaymış....
Spor araclarda Renault un haklı bır sohretı var...
Ozellıkle yenı Clıo RS ve Megane RS sınıflarında cok ıyı yerdeler.Ozellıkle Bagımsız test kurulusları ve dergıler,herzaman one cıkarıyor.
Pıstte pek cok ust sınıfa zor anlar yasatıyorlar...
Turkıyede pek degerı bılınmıyor...
megane RS donanım, yol tutuş vs konusunda çok çok iyidir. Segmentinin en üst donanımı da mevcut bu anda spor araç piyasasında fayda/fiyat oranı en yüksek araç. Tr deki piyasasının allak bullak olmasının sebebi de megane RS değil onun Türkiye de talihsizliklerle modlanmaya başlanmasıdır. Bu anda megane RS in bütün ECU sırları çözüldü Stage 2 Stage 3 çok rahat yüklemeler mevcut 380 HP megane RS ler dolanıyor trafikte. Sen aracın dilinden ne kadar anlarsa o da sana o kadar cevap verir.
Megane RS turbo değişmeden ve icine ellemeden egsoz filtre decat ile stg2 290 HP gelir
Ama kıyas yaptırdığın iki araç çok farklı, birisi daha yeni dizayn fakat düşük hacim diğeri 2 lt turbo bir araç.
Sonuç olarak Megane RS doğru ellere düşerse seni şaşırtır. Ne demişler at sahibine göre kişner
megane rs dedıgımız arac o paralara cok cok ıyı bır arac ve bı kac sene sonra herkes mumla arıyacak
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
vuruntu sensörünün kablosu kopmuş.
araç safe moda geçip 160 hp ye düşüyormuş ve araçta çip olduğu için 160 yerine 190 hp ye düşüyordu. yani 1 kablo 270 hpden 190 hp ye düşürebiliyor.
aynı kablo stock ikende 230 hp den 160 hp ye düşürüyor.
ama malesef ülkemizdeki reno servisleri o kadar çok kazma dolu ki.
motor açmamız lazım diyip kestirip atıyorlar. 1 tane kablo koptu diye az daha motor acmaya kalkacaklardı izin versem![]()
kablo lehimlendi araç düzeldi. ahahaha ama o ara 2 ay geçti tabi bulana kadar. ne kâmil ustalar var ah bi bilseniz. adam 190 hp iken bu araç deli gidiyor bişeyi yok bunun diyor bilmiyorki nasıl gitmesi gerektiğini.
galericiye aracı göstersen privilage megane muamelesi yapıyor oo full paketmiş. buna euro dizel kullanmak lazım diyebiliyor adamlar. rs in tek sıkıntısı tr de fazla anlayan usta yok ama biz şükür artık çözdük deneme yanılmalarla kime gideceğimizi.
ama o 2 ay içinde de yani safe modda iken bir sürü araçla denedik genede iyi gidiyordu bence
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Hic gıcık birisi değil tam tersi dünya iyisidir, Renault Sport serisi almamın en büyük sebebi kendisidir diyebilirim. Ciddi niyeti olanlar PM atsınlar.
Not: Sadece yardımcı olmak anlamında yazdım, ticari oluşumum vs yoktur yanlış anlaşılmalar olmasın. Kendime yetecek kadar mesleğim var şükür![]()
sevgili rs sahipleri allah gostermesin ama aracınızı satılıga cıkardıgınızda arcı gercek ile karsılacaksınız
ara sıra kullanırım zevk alırım ama bir turlu cozulemedi tr de ne cıkan dogru durust gazlayanı var piyasada nede nam salmıs olanı ikinci eli hepten sorunlu fiyatına gore insanın aklı gidiyor alası geliyor sonra vaz geciyor ..
kalmıyor yaw. ben aldığım fiyata düşürsem fiyatı haftasına gider araba. satmak istemediğimden öylesine 47 milyar fiyat yazdım.
alper abey. biliyorum iyidirde çokmu meşgul nedir. alamadık bi türlüstok yok filan yazıyor sitede.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)