dogys grubu nedir hocam bilemedim ?
Printable View
Dogus grup
valla hiç bir tecrübem olmamasına rağmen 1.4 araçtan 250hp beklemek hem araba için hem insan için sağlıklı değil :)
bu ikisi arasından beklentilere göre rs daha mantıklı. eğlenceye göre polo daha mantıklı çünkü polo ile geçebileceğin şaka listesi daha fazla, ancak rs ile karşına hep demirbaşlar çıkacaktır.
Ben TSI scirocccomdan yazılımla 215 lerde güç aldım gayette başarılıydı.. GTI egzoz fealna bence alır.. diye düşünüyorum meganı tip olarak pek sewmiyorum
Ben Megane Rs imi alalı daha 20 gün oldu. Birincisi araba çok sessiz. İkincisi yürüyüşü gerçekten başarılı. Yazılım işi artık sorun değil. Downpipe ve Yazılım ile 270 hp leri görürsün. Ondan sonra Kprolu Type R lar için benzin yakmaya değmez dersin. Type Rlı arkadaşlar saolsunlar arabalarından çıkan ses kadar gittiğini sanıyorlar. Şimdiye kadar 200 lük astra ve kasnaklı MCS ile denedim yaklaşamadı ki stock haldeyim. İkinci eli ölü dediler. Ya kardeşim ben arabadan ticaret amacında değilim ki uzun süre kullanıcam ikinci eli olsun olmasın bana ne.
megane rs ilk tercihim bir üst kasa olması avantaj sağlar benim gözümde :)
tabıkı megane rs. hacım farkından dolayı. izmırde vrmı rs kullanan arkadaslar? Rollıng yapmak ıstedıgım araclardan bıtanesı. Varsa pm beklıyorum.
Ankarada Clio RS nickli Alper Abimiz var. Onunla konuş dener mi bilmiyorum.