orası öyle. 78 milyar faturasını gördüğüm rs de var ona bakarsan :)
yapacak bişey yok. ama 42 ye sıfırını almışlarda var.
arkadaşım 139 bin tl ye subaru sti aldı.
4 ay sonra başka arkadaşım 98 e bi bayinin elinde kalanı aldı. bazısı çok şanslı
Printable View
orası öyle. 78 milyar faturasını gördüğüm rs de var ona bakarsan :)
yapacak bişey yok. ama 42 ye sıfırını almışlarda var.
arkadaşım 139 bin tl ye subaru sti aldı.
4 ay sonra başka arkadaşım 98 e bi bayinin elinde kalanı aldı. bazısı çok şanslı
yenisi gelirmi acaba megane rs in merak icindeyim
onlar başka plakasını vermiyimde megane rs de satıldı bi bayinin elinde 2 sene bekleyen. 2008 model 2010 yılında satılınca.
belki bi kusuru filan vardır bilemem tabi hani taşıma sırasında bişi olup boyandıysa filan.
gokhan o megane rs kırmızı olmasın :)
ASR iptali şart gerçekten...
bu arada polo 43000 tl diyor şaka gibi gercekten cok guzel fiyat ..
tanıdık galeri bayi varmı bayi indirimi filan kaça alabiliriz ?
polo nun fiyat güzel ama 50 lira altına alan var mı henüz ?
yada en boşunu getiriyorlarmı sipariş ile,
boş ve tek kapı güzel olur :)
aynen hep 5 kapı var stoklarda 43900 biraz yalan bir rakam gibi getiririz ama euro farkı alıcıya girer deniyor :)
bu arada basic donanımıda bos degilki arabanın ici filan cok guzel 7 ileri otomatik 1250 kg araba eger olsa 42-43 lere bayi iskontolu filan bende alırım :)
Getireceklerini sanmam.Liste fiyatı insanları bayiye çekmek için.Sonra da 52 liralık araçlarla karşılaşıyor insanlar.Sınırlı getiriyorlar.Almak isteyen de biraz mecbur bırakılıyor 10 lira fazla vermeye..
ek olarak R26 da da kilitli dif. mevcut sadece duz megane rs lerde yok.
kullanılan kilitte eski tip nissan maximalarda kullanılan kilit :) autocar dergisinde okumustum 2008 de...
birde r26 serisinde direksiyonla bagımlı calısan on suspansiyon sistemi var anladıgım kadarıya ciddi anlamda ise yarıyor...
Dogus bazen sacmaliyabiliyor,ozellikle aralik-mayis/haziran ve agustosda!
Mutlaka elindeki hazir araca vurabildiginiz kadar vurun!!
Buarada dogys grubundan otomobil alicaklara fiyat ve teslimat konusunda yardimci olabilirim...
Galiba Polo GTI'a bakmaya gidicem bende bu hafta,yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan var mı?
Cok dusuk,8 lt lerde...
ben aile arabası olarak megane rs kullanıyorum ve çok memnunum , oynamaları çok biliyorum diyenlere zamanında yaptırdık ve bir sürü paramız gitti bir işe yaramadı artık kendim
bu işi bilenlere ve benim gibi bir sürü parayı boşa atmış tecrübe kazanmış kişilere danışarak yapıyorum yurt dışı araştırmalarımda devam ediyor.kesinlikle megane rs ten pişman olmazsınız .Gökhan kardeşim sağolsun bana birçok konuda yol gösterdi ve yola tam gaz devam önemli olan gündelik kullanılabilecek yürüyen araba yapmak benim için.
Megane rs sevdam var benımde hıc kullanmadım ama bana hos gelıyor cazip cunku fıyatına gore