fena gider 234 hp likfull donanımlı 1800 kilo insignia
![]()
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
cat back+filtre 200 bg olmazboşuna heveslenmesinler rolling içinde.
230+bg in formülünü söylüyorum bu motor için
Kaliteli bi filtre kiti+turbo back ( turbodan sonra dümdüz) + yazılım+intercooler+ gerçekten 98 oktan olan benzin.
Saygılar SinanHello guys. I'm Chris from Greece and i own an Astra GTC 1.6 Turbo.
I would like to make you a little presentation of my car and i'm looking forward for your opinions.
I have installed a handmade turbo back exhaust 63.5mm , fmic, Courtenay air filter and my ecu has been tuned by XXexelixis and the car has reached 233 bhp@6710rpm with 300nm torque@4765rpm running constant 1.2 boost pressure.
At the interior a have Blitz DTT boost pressure and turbo timer gauge, AEM wideband for measuring air fuel ratios and pro sport exhaust temp , both installed at the downpipe
(Çakma oldu ama olsun)
Arkadaşlar insignia çok ağır olabilir, acak unutulmaması gerekirki o sadece önden çeker. Yani ağırlık faktörünü yendikten sonra 4 çeker, hemde simetrik 4 çekere göre abantajı büyük. Birde 250hplik impiyi geçemes ama stok impi ile yürür.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
iyide bikaç güne adamla buluşacaksınız, şimdi böyle arkasından atmanın ne anlamı vardı? kimsenin bir iddiası yok, sadece sonuç görmek için deneyelim denildi 2 tarafta anlaştı. ama burada sanki biz boş iddialıymışız gibi havalar verilmiş.
bir bizim muhabbete bakın birde burada yazılanlara..
insigna impreza kapışması
konunun eveliyatını biliyormusun ?
subaruyla yuruduk sunu gectik bunu yardık chip yaptım bi anda 10 sn hızlandım diyen sizin forumdaki arkadaslar. chipli olanlar. benim deneyecegim arac degil.
emre kardesim bu muhabbet seninle alakalı degil forumu farklı tarafından okuyanlara. bikac arac daha bulduk standart insigniada var ayarlayabilrisem oda gelicek...1.8t vti vs olucak. yanlıs anlama yazılarımı sennle hırs olmadan dostca gazlarız yazdıklarım ucan kacanlara...
evet subaruyla yürüdük diyor, videosuda mevcut, başka bir iddiası mı var? şunu geçtik diyende var, adam geçmiş ki yazıyor, ki geçemeyen de yazıyor. herkes arabasını biliyor, yazılanları burada farklı şekilde anlatmanın bir anlamı yoktu. öyle bir yazmışsınız ki diğer üyelerin Insignia'cılar hakkında birşey bilmeden yazdıklarına bakın. herkes hakkımızda atıp tutmuş.
keşke bizim orada farklı, burada farklı olmasaydınız..
techtekilere hilkat garibesi adam degil coluk cocuk diyen sosyo kulturel muhabbeti yapan sizin forumdaki bikac d....
ayrıca benim d.sk gecitigm kisi sizin forumdaki volkan nikli cokbilmis bana sizin forumda lafı yapıstırdın nal toplar vs derken suc degil ben burda dalga gecincemi suc oluyor???
konu madem amacından cıktı oyle goze boyle tarak en hızlını bekiyorum....
nasıl okuyorsunuz anlamıyorumki, nal toplar diyen kişi başkası hemde cümlenin tamamına bakın
"yol biraz daha olsa impreza nal toplayacak gibi"
videodada gördünüz hız arttıkça Insignia farkı kapatıyordu ki gayet normal, top speedde Insignia alır diye düşünüyorum.
hala söylüyoruz, kimsenin subaruyu geçmek gibi amacı yok, Insignia'nın Impreza'dan kopmadığını gördük, sizde yürümeyen subaru hakkında bir iki şey söylediniz, sizinkiyle deneyelim dedik. geçme iddiamız yok, sonuç görmek istiyoruz.
neyse editliyorum...
benimle bi derdi olan adamlıgımı sorgulayan gelir itinayla ilgilenirim.. araba denemek isteyenede kapım acık denerim herkesle hırs yapmadan...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)