coilex 5cm yay var gayet memlunum konforundan birşey kaybetmedi
araç ej9
orjinal yayları bastırdım memnununum
orjinal yayları bastırdım memnun değilim
spor yay taktım memnun değilim
spor yay taktım memnunum
coil taktım memnunum
coil taktım memnun değilim
spor amortisör ve spor yay taktım memnunum
spor amortisör ve spor yay taktım memnun değilim
5 cm eibach kullanyrm ama sikntiliyim biraz..en ufak bi cukuru cok agir sekilde hssdyrm ve bndan rahatszim..sari koni kullanan arkdslar tavsiye ederlermi artisi ve eksileryle solerlerse sevinirm..ya da amortisorlere ne yapilablr?
Life is just a dream on the way of death!
coıl coıl coıl hıcbırseye benzemez![]()
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
eski aracımda (106) 3,5 eibach vardı çok akçak olmamasına rağmen konfor olarak diğer yaylara göre fazlasıyla memnundum
şuan 206'ımda KV coil var biraz sert olmasının dışında hiçbir eksiği yok
anketteki seceneklerde "coil" yerine coilover ve coil spring olarak ayrı ayrı yazılsa daha doğru sonuçlara ulaşılır, çünkü ikisi de farklı..
d2 racing rs coilover kullanıyorum çok memnunum, araç ek civic.
Megan racing coil spring kullanıyorum aracı ilk aldığım zaman ha eşşeğe binmişsiniz ha arabaya farkı yokdu. Amortisörleri değiştirip ön ve arka takımı yaptırdım şuan fısır fısır kullanıyorum sıkıntı yok![]()
Eibach 3.5 luk yaylar var orjinal yaylardan sonra ancak şimdi normal araba gibi duruyor orjinali cidden yüksek
Ama az daha basmak istiyorum, benim araca göre sadece KW v3 ler var para çıkarabilirsem onları alıcam. Alamassamda koni nin sarıları var sanırım onlardan alırım basamasakta öyle devam
Yol tutuşundan memnunum konfor biraz azaltı ama beni pek etkilemiyor.
spor yay takılcaksa spor amortisörde şart bence veya sadece coiloverla iş biter. Ama sadece spor yay kullanan arkadaşlar spor amortisörede geçerlerse yolun sonunun bu olduğunu görürler.
Custom coilover yaptırmıştım aracıma.
Gayet memnundum.
Düz yolda karter muhafaza yere sürtüyordu, son zamanlarda b.k'unu çıkarmıştım![]()
d2 coilover'ım vardı ve konfor bildiğin sıfırdı, ardından orjinal amortisörre geri döndüm, arka amortisörlerim gazlı olduğu içinde patladı, şimdi arkaya bi çift koni yağlı amortisör ve 2004 model bir mercedesten(modelini bilmiom) çıkma birçift yay taktım mükemmel derecede memnunum, yarın öbürgün önleride koni yapmayı planlıyorum....
yay kesmek ısıtmak basmak bence kasaplıktır, apaçiliktir....![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)