vtec varya fena ayırır plakasını okuyamaz...
tamam işte dışarıdan okuyan adamda diyecek tech-turkey çocuk parkı oldu die![]()
onlar kalkıp 0-200 yaparlarken GSI sfi sarar sarar 400'e gelince ikisininde yanından uzaar gider bea![]()
![]()
harbiden ilk defa gti-vti konusunda tartısma olmadı..demek ki artık bazı seyler asılmıs![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
vtec i kaldırmak ustalık ister..kim ne derse desin denemesini çok yaptık her harukalde vti geçiyor uzun kısa drag-roll..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
olaya boyut kazandırmak lazım TURBO VTEC hepsının ustunden atlar alayını yarar1023 hp lık mustangıde gecer
bkz CFT cıvıc vs mustang
hemıde 402 metrede
![]()
Yalan Dünya Herşey Boş
Al Bir Vtec
Atla Herşeyin Üstünden
Sen De Eğlen Sen De Coş
![]()
![]()
![]()
![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
fitenk alıyo yav bizzat denedik kardeşim![]()
Edeple gelen, lütufla gider.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
alayına isyan ölümüne fiteng...
abi senelerce girdiğim her forumda tartışıldı,her roll night'ta ilk teklif 106 vs. Vti oldu.
abi hiç belli olmuyor,biri birini geçiyor,diğeri onun üstünden atlıyor,bi bakıyorsun o soldan uzamış gitmiş.fani şeyler bunlar herkes kendi aracıyla ugrasmayı seviyor.Doldurun doldurabildiğiniz kadar,yapın modifiyenizi.Modifiye bir hobi olmalı abi bence.Naçizane görüşüm budur.Herkese sevgilerimi ve saygılarımı sunarım.
Bizim kafadarlar burda deneme yapti Rolling & Drag , Standart 106 , VTI'a 2 boy fark atti .. simdi bunu biliyosun madem neden karsilastirmalara konu aciyosun diyeniniz cikabilir ..![]()
Ama Pinarbasi yarislarinda da bizzat sahit oldugum bir yaristan sonra emin olarak soyleyebilecegim her ikisinde de soforluk inanilmaz derecede onemli .. 2sn'lik gec kaldirma yada fazladan lastiklerin sarmasi boy boy fark yemelere sebeb oluyor :/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)