konuya hort hort mu yaptınızfiteng geçen roverlar sonuncu olan gtilar felan. yanlız bazı roverlarda 1.8 vtec bloğu var üst kapak yapısı farkı ile ama tam detayları bilmiyorum.
konuya hort hort mu yaptınızfiteng geçen roverlar sonuncu olan gtilar felan. yanlız bazı roverlarda 1.8 vtec bloğu var üst kapak yapısı farkı ile ama tam detayları bilmiyorum.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
200vi in motoru 218vvc coupe ve mgf 1.8 lerdaki motorun aynisidir, roverin hondayla beraberken gelistirdigi motordur..calisma prensibi hondanin vtec motorlariyla aynidir (variable valve control)..ayrica odullu ve guzel bir motordur..0-100 u 7.2 saniyedir..kronik sorunu egzantrik milidir...
98 yılında denemiştik...Vti sadece 98 kmdeydi106 geçmişti
Ama Rodajdan sonra 106 ya 1 boy
![]()
セルカン+レーラ=愛
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
hemen hemen tum mesajları okudum clasik oldu adanada 10 tane vti var ben bunların 3 nu cok rahatlıkla rolde dragda hepsinde geciyorum keske adanada diilde ankara yada istanbulda olsaydım alayına 106 derim hıı bu arada civic ler cok ya herkes sewior ama unutmayın 106 malesf gecior
bide size bir kac ay oncesinden bir video 106 vs vti sedan
http://www.youtube.com/watch?v=VM-TfXblhiE
en onemlisi bizde 2 aracvar biri 106 gti biri honda civc sedan
Arabadan arabaya değişir. Bahsettiğiniz arabalar 7-8 yaşında arabalar.Stock ve modluyu da geçtim.Üzülmüş ve motoru yorulmuş bol bol kesicide kullanılmış bir VTI ile bakımlı bir VTI arasında bile fark var. Bu iki VTI bile kafa kafaya gitmezki , ve sürücü de önemli bi faktör
ne VTI ve 106 , en güzeli canlı canlı test edeceksin , o sonuç sadece o iki araba ve sürücüler için geçerli olacak.
işte anca böyle geçiliyor zaten, bende bugüne kadar çok 106 geçtim-geçildim..ama herşeyleri ile standart iki aracı çok defada denedik 106 geçemiyor!!
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
senin acılmamıs dedin arabayı kapak yapılmıs ve ii sıkı giden arabayı gecti + filitreli sc352 i de gectim elimde olsa onun videosunu da koyarım kamer merak etme varsa vtec in getir de onu da gecim
+ sn 474 de mugen ust kapaklı hemen hmen dolu arabayıda gecior +
neden draglarda vtec yok ya ben hiç gormeirum atmosferikde kral da pasa da 106 dır (nokta)![]()
hayır kapagı fln yapılmadı.sdece emme manıfoldu tam acılmıordu onu yaptırlar oda bu yaptıgınız dragtan sonra oldu ha buarada senın arabadakılerı eskık yazmısım
motorda kapak taslama godze segman 8250 lik super chip
1359 ayna mahruti 0,6 barlık valbro benzin pump
peki getiricem ama korkup kaçmak yok![]()
dun gece denedik daha 106 tamamen std olduğu zaman bi yere kadar dayanmaya calışıyo,vtec hızlar yukseldkce alıyo,gercek ve mantıklı olan da bu..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)