coil springs takıyorsAN VE DİP BASACAKSAN AMORTİSÖRLERİNİN YAPILMIŞ YADA KONI OLMASI LAZIM BANA KALIRSAA.. yoksa zıplamayı kesemezsinizz..
coil springs takıyorsAN VE DİP BASACAKSAN AMORTİSÖRLERİNİN YAPILMIŞ YADA KONI OLMASI LAZIM BANA KALIRSAA.. yoksa zıplamayı kesemezsinizz..
Coil yay'lar içinde Megan racing kullandığım, gördüğüm en konforlu ve verimli olanı.
Diğer yaylardanda kullanan arkadaşlarım oldu, inanılmaz sekiyordu araç.
Ama şunu söyleyeyim, hangi coil yay'ı alırsanız alın, amortisöre 1-2 ufak müdahale ile gayet konforlu bir hale getirebilirsiniz aracınızı.. Konfor, Yay - amortisör ilişkisinden kaynaklanan bir olaydır.
Walla sogudum bu coil yay denen zımbırtıdan rıdvanda megan var en yuksekte gayet konforlu aracı yakın zamanda basıcak onu bi test edeyim ona göre karar vereyim en iyisi sürekli dip basık kullanamam ben
Bu coilin ayarı nasıl yapılıyor. Arabayı lifte çıkarmak gerekiyormu ayar için yoksa garajda kendimiz alçaltıp yükseltebiliyormuyuz.![]()
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
garajda kendin kriko yardımı ile aracı kaldırarakta yapabilirsniz yayların altında paso var onu aşağıya indirip kaldırark ayarını sağlıyorsun ...
basık arabaya alısan adam ıcın sorun yok ama yksek kullanıp basrasa tabı memnun kalmaz ben konılı arabda gordum dandun vuruyrdu
www.honda-tech.com