iki aynı motor biri 1600 kg diğeri 1420kg
roll drag ne olur arkadaslar ,benim iddiam astra J kasa insignia yı rahatlıkla gecer
iki aynı motor biri 1600 kg diğeri 1420kg
roll drag ne olur arkadaslar ,benim iddiam astra J kasa insignia yı rahatlıkla gecer
Rahatlıkla değilde geçer sonuç olarak geçer..Aynı motor cd değerleride yakın dersek 180 kg farkı olur.Astra rollde 1-2 boy falan önde gider gibi düşünüyorum.Dragtada astra önde olacaktır.Ancak tabiki turbo araçlar olduğundan aracı tanıma doğru devirde vites atmak doğru devirde kalkmak yani sürücünün olaya etkisi çok büyük olacaktır diye düşünüyorum.
Astralarda artık manuel satın alınmıyor sanırım eğer astra otomatikse performans bi nebze düşücektir
1.6larda turbo yazısı kırmızıgaliba benimde arkadasımın 1.4ü manuel cünkü ilk gelen turboylardan
1881 - 193∞
astra 1.4t lerde turbo yazısı krom, 1.6t lerde yazının dışı krom içi siyah;
insignia 1.6t lerde turbo yazısı krom, 2.0t lerde yazının dışı krom içi siyah.
astranın otomatiği dsg gibi hızlı değil. insignia düz , astra otomatik olursa ins. alabilir. teknik verilerde de düz astra 8 sn , otm astra 8,5 sn olması lazım .
Astra kısada bi kaç boy öne çıkar uzunda aerodinamik avantajından insignia alır
astra her şekilde onde olur 180 kg hiçte az değil bu koşullarda astra 200 bg gibi düşünün
Üretici firmalar bu testi her zaman yapıyor sedan araç uzunda hep daha önde
Avantajı belli atla deve değil belki ama azami süraatlar bunun en büyük kanıtı
sedan aracın daha onde oldugunu soyledım zaten Dikkat edersen rakip Hb insignia değil.
İki aracıda kullandım, İnsignia uzun yolda harikalar yaratır. Ama 1600 cc. olmamış o kasaya, opel vectralardaki sorunda buydu. Turboyla iyileştirmeye gitmişler, oldukçada başarılı olmuş ama roll-drag gibi olaylara gelecek performansa sahip gibi durmuyor. Ama tekrarlıyorum, rahat bir şekilde 245 km 6. viteste ulaşabilirsiniz. Uzun solukta can yakabilir..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)