hacca gitmiş kadar dua alırsın :D
Printable View
pug dizelde hondaya gore cok üstün fakat atmosferikte hondaya gore cok geri kalır.benzinli honda bariz onde bu konuda.fakat hondada hala trendi geriden takip ediyor.soyle bi turbolu motor gorsek fena olmaz hani.1.6vti turbo 8500 ceviren bi alet :P
1.6 vti turbo örnekleri çok piyasada :D
40.000km de yağ mı yakar bir araç :) o yüzden honda. Pug dizelleri güzeldir ama :D memnundum hepsinden
gerçekten pejo motoru daha iyiymiş ben 5 oy beklemiyodum açıkçası :D
Şunu anlamanız gerekiyor devir çevirmeden yağına suyuna bakarak bakımlarını zamanında yaptırarak günümüzdeki çoğu araç PSA grubuda çok rahat 200.000 e gelebilir.Fakat devir çevirerek gelebilecek PSA grubu araçlarının sayısı 40.000 de yağ yakan Honda araçların sayısı kadar azdır...
bir hondacı olarak kör fanatiklik yapmak niyetinde değilim ama, baslık hondamı, toyotamı olsaymış mantıklı olurmuş ama bu durumda şu an ki başlık gülünç olmaktan öteye gecmiyor şahsımca. :)
bir zamanlar 206 xs im vardı,kızlara davranır gibi gibi kullanmama rağmen her ay servisteydim.onu sattıktan sonra ki 3. hondaya biniyorum, bir tek yağ değişimlerine giderim servise. :)
honda daha kaliteli doğru ama burada olayı fanatiklik durumuna getirmeye gerek yok diye düşünüyorum.
arkadaşlar boşverin onu bunu da başka bir sorum var , 100k km de bır pejo ıle 250k km bır honda 2 saat boyunca 200 km sabıt hızla yürüse hangisinin motor kırma ıhtımali daha fazla ?
banaysan, fanatiklik değil tecrübeydi benim yazdıklarım.
Ben Honda motoru ile Peugeot motorunu kıyaslamıyorum, bu kadar katı bir şekilde genelleme yapılmasına karşıyım. Demekki istisnalar varmış, ben bir tanesine şahit oldum, onu anlatıyorum.
Her aracın motoru devir çevirmeye uygun olmayabilir, yani maksimum torkunu
3000 - 4000 devirde veren bir arabayla ben devir çevirtmem araca, ne gerek var. Bakımları yapıldığın halde servisten çıkmayan bir çok araç var, bu kriter olamaz.
Honda'nın motoru yüksek devirde güç verdiği için kaba tabirle hızlı gitrmesi için 7000 ve üstü devirlerde gitmesi gerekli zaten bu çok açık. Motorun sağlam kalması için kriter sadece devir çevirmesi veya çevirmemesi değildir demek istiyorum.
Epeydir gülüyorum ben de, Peugeot da araba mı ya, Tata & Peugeot konusu daha denk olurdu değil mi:)
Bizde de bir ara Jazz vardı, Allah kurtardı bizi neyseki o arabadan, ne frenleri tutar, ne yolu tutar, ne içindeyken güven verir, ne hızlanır, saymakla bitmez, demekki her markanın her modeli bir olmayabiliyormuş...
Peugeot'um da yok, Honda'm da yok, aslında yazmama gerek de yok :)
Bu konu burada değilde herhangi bir otomobil platformunda olsa haklısınız derim fakat şuanda burada aracını orjinal olarak kullanan arkadaş çok azdır mutlaka en ufakta olsa ya düz boru ya egzoz mutlaka birşey vardır.Buradaki Peugeot ve Hondadan kasıtta 307-407 yada 1.4 is yada 1.6 ies de değil GTİ yada VTİ...Gündelik araçlardan ziyade performans ve güç beklenen araçlar o nedenle konuyu dahada uzatmaya gerek yok..
neden pug ve honda ?
hem honda hem de peugeot marka aracım war.
honca accord'um 2005model, inanın motoruna daha kuruş harcamadım,allah nazarlardan saklasın...
2006 3071.6hdi aracımın yakıt tüketimi fazlası ile yüzümü güldürse de motor masrafları eksik olmuyor....
Cewabım Kesinlike honda
Söylediğinize göre şu sonuca varabilir miyiz? Honda motor üretir, Peugeot araba üretir. Kimse celallenmez umarım, alıntıya istinaden yazdım bunu.
206 ile Jazz aynı segment değil mi bu arada?
İyileştirme derken, daha büyük fren diski, eksoz, filtre, coilover, jant takılmasından mı bahsediyorsunuz Jazz'a :)
Sattım, hiç de pişman değilim.
CRX'imi 473 bin km'de sattım, tamam motordur içi yenilendi mi artık yeni demektir ama blok gibi yenilenmeyen ve o blokla beraber aynı süre değişmeden görev yapan (sonuçta metal yorgunluğu diye birşey var) o kadar parça sensör vs. varken hala aynı kondisyonu bana verebiliyorsa bu bana yetiyor. Honda.
Yanlış anlaşılma olmasın Peugeot'u hiç tecrübe etmedim, sadece bindiğim ve bildiğim motor için görüş yazdım. Peugeot grubu (pug, citroen, yanlış bilmiyorsam bir de ford) dizel motorlarına şapka çıkarıyorum verim olarak.
Ankette Honda vtec acmis zaten :D
Beykent sanayinde bir arkadaşımız var yani abimiz burdan bazı kişilerde tanır, Peugeot servisi var kendisi hondaya biniyor, Uzun zaman önce şu yorumu yaptı " Araba alcam diyenlere Fransız arabası tavsiye ediyorum , neden dedik bu .... hondası hiç arıza çıkartmıyor dedi ekmek yiyemeyiz""
Gerçektir bu yazdığım.
Hayır o sonuca varamayız. :) Ben aracın bana yarattığı sağlamlıkla ilgili sorunlardan bahsettim sen yol tutuşla,frenle geldin bana :) farklı frekanslardayız. Daha iyi bir balata ve disk, daha iyi bir lastik ve daha büyük jantlar ve 5 lik yay işini görürdü sanki. :) Daha iyi gitsin diyorsan da bunun ucu açık sende bilirsin.
Daha açık olmam gerekiyor galiba. :)
15 bin de alıp 60 binde satmıştım pejoyu.Hayatımın en sıkıntılı 45 bin km sini o araçla gecirdim.
4 lastik bilyası içinde ayrı ayrı zamanlarda servise gittim, dağılan bilyalar değişti.
Aracın ön takımını salıncaklarına kadar komple yeniledim, yinede o acayip seslerden kurtulamadım konforda iyileşme sağlayamadım.
Araç 30 binde hararet müşürü arızasından motor yiyordu :) rolantideyken sürekli kendi kendine artan devir sorununu servis çözemedi sanayide ustanın birine çözdürdük tesadüf eseri.v.s. v.s. aklıma gelenler bunlar.
Bu saydıklarımı bir hondayla yaşaman zordur benim temas ettiğim nokta burası. ;)