neden wrc de honda yok ?
Printable View
neden wrc de honda yok ?
Wrc bir kistassa eger neden formulada yok pejo diye soralim o zaman. Yada pist yarislarinda
Herkesin ilgilendigi bir alan var :)
böyle bir cevabı bekliyordum ancak bu kadar cevap verebilirsin;)
madem pejo motor üretmiyor neden anket açtın?
motor üreten firmalara karşı anket açsaydın ya mercedes mi hondamı deseydin mercedes'de f1 de var...
zaten motor üretmeyen bir firmaya karşı neden böyle bir anket açtın anlamış değillim anca kendini tatmin etmek derim ben bunun adına film izlemek gibi bişey yapmışın :icon_wack
pejo motorunu savunanlar aslında savundukları motorları fanatiği oldukları markanın üretmediğini anlatabılmek için açtım anketi , saolsunlar pejocu arkadaşlar motorlarının general motor üretimi oldugunu bıle bılmıyorlardı emınım kı sızde ben yazana kadar bılmıyordunuz bunu :icon_tup: :D
Ya masallah bilmediginde yok herseyi sen biliyon bu kadar insan bilgisiz o zaman anket degilde bu bilgiyi belgeleyen bir konu acsaydın insanlar sana daha saygılı bir sekilde cevap verirdi neden ezme girisiminde bulunuyon anlam veremedim neyse
Peugot'un motorlarını kim üretiyor , kimden alıyor?
Peugeot dizelleri,cooper ve rc'de kullanılan turbo motor kimin üretimi
pug degil mi :D salla gitsin :D
honda ile pug karşılaştırılamaz bile...! forever Honda ;)
Bence burda 14 liralık 106 gti ile diger hondalar karşılaştırılıyor bende buna gülüyorum gti hondayı nasıl gecer yazık ya yıllardan beri süren bi hazımsızlık var sen ver 40 lira tayyara 14 liralık gti dograsın seni yazık vallahi
pist yarışları diye sormak biraz haksızlık olur, ***** le mans yarışlarını dizel motorla girip kazanan bir peugeot firması var. yine hdi motorla...
yarışa girmek girmemek bir ölçüt değil tabiki... bide şu motoru general motor üretiyor nerden çıktı onuda bi açıklarsanız teşekkürü bir borç bilirim...
bır arkadaşında yazdığı gibi anket VTEC açmış ettiğin laflara bak :D
hangı stok 106 hangı tayyarı geçmiş yahu bırak tayyarı hangi stock 106 vti geçmiş , boş muhabbete gerek yok canım kardeşim
bu arada 40 lıralık tayyar yeri geliyor 500bın tl lık ferrariye lamboya egsoz gazı yutturuyor 20-25 bın harcayınca bakınız OTTOMAN sen 106 yüklesen ne oluuur 206 yüklesen ne olur kaybetmeye mahkumsun ahsuhuahs :D
selametle :icon_tup:
arkadaşa pug dan başka 1 araba göstermemişler :D
okan E0041 detaylı bılgı verır :D
söyleyim hdi diye abarttığınız motorlar.. Tofas ta çalışıyorum (servis değil fabrikada) nemo ve bipper ler şu sizin övdüğünüz hdi motorlardan kullanıyorlar motorların geldiği adres General Motor haa general motor psa grubunsa birşey diyemicem ;D fabrikaya gelenler general motor ford unda pecoya motor tasarımı yaptığınıda okumuştum
peco nun motorunu kendi üretiyor diyen arkadaş varsa bende bi açıklama bi fabrika ismi bekliyorum :)
8 milyarlık crx neler yapıyor ben biliyorum...isteyene özelden anlatırım
:D :D :D hauhauhahua
general motor mu üretmiş diyorsunuz yani?
misal opel corsa 1.3 cdti kim üretti motorunu? general motor mu yoksa fiat mı?
"bu arabanın motoru general motor dan geliyor" o zaman bu motor general motorun peugeotun değil biraz komik olmuş, kimin ne için ne ürettiğini biliyoruz. aradaki anlaşmayı bilemiyorum ama bipper ve nemonun parçalarının bütün tedarikini fiat üslenmiş olabilir
işin özeti şudur ki her marka bırılerı ıle paylaşımda bulunuyor ortklık vs..
mesela accord dizelin motorunuda isuzu ile ortak olarak üretiyor honda
olayı çekiştirmenın gereği yok , bızım mevzumuz yüklemlerde daha sorunsuz ve verim alınabilirlikti olay başka boyut kazandı neyse konuyla alakalı değerlerli yorumlarınız için anketi açan manyak olarak bir teşekkürü borç bilirim nokta ....... :D
o zaman böle manyak konular açmada manyak etme bizi :D
10 lıralık crx 91 model desek 20 yaşında pekı peco kaç yaşında 97 model dıyelım 14 yaşında arada 6 senelık fark var 1 senede bıle teknolojı ne biçim değişiyor. Honda 205gtı a cevap oalrak crx ı urettı pejo dersını aldı. 205 i 106, crx ın doğusundan 6 yıl sora takıp ettı pejo hala dersını alıyo... uzun lafın kısası pejo boşa araç uretıyor ;) aradan 6 sene geçmıs ve bır gtı uretmıssın sen 6 senelık farka rağmen crx ı geçemıyorsan ben burda honda markasını kullandığım cumlenın ıcıne pejo yu sokmam bile ;)
hangi standart crx standart 205 gti geçmiş, yada 106 gti geçmiş... yüklerim giderim mantığı nereye kadar onu anlamadım ben...
varsa standart gti geçebilcek bir araç oradan bahsetmek lazım işi honda motor co. ya yıkınca. neticede modifiye işi bireysel bir iş...
kaldıki crx te yada herhangi bir honda modelinde 4x4 olmadan peugeotun herhangi bir modelindeki yol tutuş varmı, neyse bu muhabbetler uzar uzatmayada gerek yok.
kalite olarak honda öndedir
ben kendı aracım ıle yaklaşık 200.000 km dekı crxımle çok 106gtı geçtim. Yuklerım gıderım mantığı yok bende tamamen saf karşılaştırıyorum.
kaldıkı sızın gurur duydugunuz araç 106 nın GTI modelı bız crx ın VTEC modelını ısın ıcıne sokarsak sadece yazıları okumanız gerekır savunucak yanınız kalmaz. Mutevazı dayranıyoruz neden 106 cılarda az söz sahıbı olabılsın dıye 106 ın gtı modelını karşımıza alalım dıyoruz tutupda gtı dışı 106 yı ele almadık oyle yapsak gene size karşı ayıp olurdu. he sen GTI la crx i yan yana koyup bıde şans eserı geçince grur duyuyorsan buda gene pejonun ezıklıgıdır ;) asıl grur duyması gereken gene crx cidir ;)
yok öyle modelleri işin içine sokacaksan 205in t16 modeli vardır, sidik yarışı değil maksat; maksat olayı abartmamak...
he bide ;)
bana honda dayanıp pug dayanmadgna göre :D honda tabikide :D
crx böyle işin içine girince çok şeyler karışır...
ben çoğu araçla denedim crx i ...olaylar oldu v.s ...
dünyanın en hızlı atmosferik aracı crx tir bunu unutmayın ...
crx ede binmeyen kullanmayan bilemez crx in neler yapacağını ve sağlamlık yönünden :)
niye crx i hafife mi alıyonuz :D
hondaya bınlerce kez teşekkur ederım kı turbo motor araçlar uretmemıs yoksa aslan arması hayranları kendıne rakıp bulamayacaklardı... 1.6 motordan mazallah 1000 hp çıkarsak saç baş yolarlardı :D
araçların iç tasarımları ve motorları tamamiyle psa gurubuna aittir :) multijet denilen motorda general motorda üretilmektedir. Opel corsa hakkında bir bilgim yok kimin ürettiğide umrumda değil olmayan bi motor fabrikasından bahsediyorsunuz haa tasarımını biz yaptık derseniz ayrı ama tasarım yapmak ile motor üretmek farklı şeyler
ayrıyetten komik olan nedir ? psa nın motorlar general motordan geliyor motoru bu adamlar yapmadıysa geçerken bi uğruyor heralde motorlar :D