doush Nickli Üyeden Alıntı
Ses konusunda bilmiyorum gerçekten o konuda da yorum yapmadım :D Zaten görmedim pek, ara sıra park halinde görüyorum dizel CRV :D Ama çok az yaktığını biliyorum.. Geride olma konusunda haklısınız ayrıca..
Yağ koymazlarsa sarar tabi tebrikler :hahaha:
Yanlış anlamışsın abi o kısmı. O ilk maliyetle ilgili yazılan kısıma gel, galiba M3 ile ilgili bir şeydi. Yani bir çok büyük marka çok kaliteli işçilik çıkarır, ama hitap ettiğin kısım değişir. Diyorum ya 1.5dCi motorlar Clio değil de daha pahalı bir arabada olsa o kadar büyük patlama yapar mıydı gibisinden :)
Bazen EF9 lar vs. yokmuş gibi davranıyorsunuz :D B16' lı CRX'ler orijinalden hani :D Zamanın gerisine gidin, Honda'nın en başarılı olduğu yıllardır o zaman. Yok size bir şey demiyorum zaten de :) NSX de 89 ürünüdür hani :D Ben 185 lik örneği, RC'de kullanılan motor için söylemiştim zaten.. :) Ya işte bazı insanlara ne anlatmak istersen anlat olmuyor.. O çamurluk olayını bilmiyordum, plastik olduğunu bile :D , güzel fikirmiş tebrik ettim kendilerini :D
O başarının sırrı turbo ve supercharger olay orada :D düşük hacimden yüksek gücü dsg ile desteklersen hayvan gibi satar o teknoloji :icon_tup: