honda
peugeot
2honda 2 pejo kullandım, pejoları hondadan sonra aldım herkes delimisin sen dedi.. Hiçbir sıkıntısını görmedim bazen iyikide almışım lan pejo dedim.. 2. pejoyu halen daha kullanmaktayım, bunu satıp da bidaha pejo alırmısın diye sorsanız eğer 2side çöp.. direk bmw![]()
![]()
.
Benim b ildiğim PSA motor çok sorunlu özellikle 100.000'den sonra gerçi bu ara Fransızların bütün dizelleri 100.000'den sonra gidiyor diye bir dedikodu var
Ama Honda her türlü gider.
Benimde oyum Honda'ya.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Bence psa'da iyi ama honda tartışmasız..
Psa motoru çok fazla araçta kullanılıyor volvo hata mını bile kullanıyor.
Ama hondanında vazgeçilmez bir 5.500 devir sonrası aşkı var.Fitenk orda büyülüyor.Hangisi daha uzun ömürlüdür derseniz biraz kapalı kutu mahallemizde mazda323 var epey eski modelinde 235.000'de ve motor yapılmamış..Yani her araç sorun çıkarabilir ama en sorunlu denecek model sorunsuz yıllarca hizmet verebilir..
Yahu benzinli araç kıyasladıktan sonra seçenek çok...
Ama şu 1 gerçek ki elektronik aksam olsun mekanik olsun peugeot honda kadar sağlam ve sorunsuz olamaz....
Bugün pug hdi motorlu araçlar sayesinde insanlara arabaya düzgün binebilir oldu , renault'un dci'isi sayesinde , hondaya kalsaydı herkes şu fiyatlarla benzinli araç alıp kapıda yatıracaktı..Dizel şart honda'da...
Aynı şeyleri söylüyoruz işteBen de eğer yeni efsaneler üretmek istiyorsa bunları yapmak zorunda diyorum.. Ama gerçekten çok fazla modeli var ve bazı modellere o motorlar konulmadığından satılmıyor.. Dizel Jazz patlama yapar bu ülkede mesela
Biraz daha araştırırsanız, Honda Jet, Honda Marine az biraz da motosikletten anladıklarını görürsünüz mesela![]()
Otomobil motorlarında ciddi derecede yerinde sayıyor Honda şu sıralar
nereye yatırım yapıyorlar neyin yapım aşamasındalar bilemiyorum ama sonuç olarak mirasyedi pozisonunda oldukları kesin elde var olanlarla konuşursak gerideler genel olarak çok gerideler
VW tsi lar bünyesindeki tfsi lar BMW markasındaki dizel-benzinli harikalar psa hdi lar thp ler mercedes cgı cdi lar derken;
honda nın şu motoru diyemiyoruz demek için artık herhangi bir sebepleride yok
Küçümsenen Peugeot motor konusunda şu an çalışıyor daha çok çalışıyor hdi lar thp ler hondadan fersah fersah ötede
Kimle çalışıyor kiminle çalışıyor kısmı zerre kadar mühim değil elde var olanlara bakmak en iyisidir
HDI kadar başarılı dizelleri Honda bünyesinde görmek isteriz eminizki daha iyisinide yapabilrler de yapmadıklarına göre biz sonuca bakalım
Yoksa siz hala k20 lerde falanmısınız ?
Konu girişinde sabun ve peçete dağıtıyorlar mı ? Yerlere dikkatli basın beyler kayıp düşmeyin.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bu nasıl bir fesatlıktırk20 den çim biçmeden bahsediyorsunuz
yıl 86 1600cc 130hp motor üretilmiş
yıl 89 1600cc 160hp motor üretilmiş
yıl 95 1800cc 200hp motor üretilmiş
bunun daha k20 si f20 side var hondanın ürettiği tüm motorlar kendi sınıfında rekortmendir daha nesini tartışıyorsunuzki siz 80-90 larda 60-70 hp motor bulunan pecoyla ugrasırken adamlar teknolojiye takla attırmış dahala garip garip yorumlar mevcut![]()
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)