User Tag List

Sonuçlar: motor kalitesi olarak tercihiniz

Katılımcı sayısı
193. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • honda

177 91.71%
  • peugeot

16 8.29%
Sayfa 17/18 İlkİlk ... 715161718 SonSon
336 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: motor kalitesi olarak hangisi ?

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    general motor mu üretmiş diyorsunuz yani?

misal opel corsa 1.3 cdti kim üretti motorunu? general motor mu yoksa fiat mı?

"bu arabanın motoru general motor dan geliyor" o zaman bu motor general motorun peugeotun değil biraz komik olmuş, kimin ne için ne ürettiğini biliyoruz. aradaki anlaşmayı bilemiyorum ama bipper ve nemonun parçalarının bütün tedarikini fiat üslenmiş olabilir
    işin özeti şudur ki her marka bırılerı ıle paylaşımda bulunuyor ortklık vs..
    mesela accord dizelin motorunuda isuzu ile ortak olarak üretiyor honda
    olayı çekiştirmenın gereği yok , bızım mevzumuz yüklemlerde daha sorunsuz ve verim alınabilirlikti olay başka boyut kazandı neyse konuyla alakalı değerlerli yorumlarınız için anketi açan manyak olarak bir teşekkürü borç bilirim nokta .......

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman böle manyak konular açmada manyak etme bizi
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

crxvtec
    Misafir
    Alıntı cıvıc_power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    14 lira citiay hmm

10 liralık crx, pugun içinden geçince verilen 4 liraya acıyorum bende
    10 lıralık crx 91 model desek 20 yaşında pekı peco kaç yaşında 97 model dıyelım 14 yaşında arada 6 senelık fark var 1 senede bıle teknolojı ne biçim değişiyor. Honda 205gtı a cevap oalrak crx ı urettı pejo dersını aldı. 205 i 106, crx ın doğusundan 6 yıl sora takıp ettı pejo hala dersını alıyo... uzun lafın kısası pejo boşa araç uretıyor aradan 6 sene geçmıs ve bır gtı uretmıssın sen 6 senelık farka rağmen crx ı geçemıyorsan ben burda honda markasını kullandığım cumlenın ıcıne pejo yu sokmam bile

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı crxvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10 lıralık crx 91 model desek 20 yaşında pekı peco kaç yaşında 97 model dıyelım 14 yaşında arada 6 senelık fark var 1 senede bıle teknolojı ne biçim değişiyor. Honda 205gtı a cevap oalrak crx ı urettı pejo dersını aldı. 205 i 106, crx ın doğusundan 6 yıl sora takıp ettı pejo hala dersını alıyo... uzun lafın kısası pejo boşa araç uretıyor aradan 6 sene geçmıs ve bır gtı uretmıssın sen 6 senelık farka rağmen crx ı geçemıyorsan ben burda honda markasını kullandığım cumlenın ıcıne pejo yu sokmam bile
    cok özür dilerim hata bende kusuruma bakma noolur

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hangi standart crx standart 205 gti geçmiş, yada 106 gti geçmiş... yüklerim giderim mantığı nereye kadar onu anlamadım ben...

varsa standart gti geçebilcek bir araç oradan bahsetmek lazım işi honda motor co. ya yıkınca. neticede modifiye işi bireysel bir iş...

kaldıki crx te yada herhangi bir honda modelinde 4x4 olmadan peugeotun herhangi bir modelindeki yol tutuş varmı, neyse bu muhabbetler uzar uzatmayada gerek yok.

kalite olarak honda öndedir

crxvtec
    Misafir
    hangi standart crx standart 205 gti geçmiş, yada 106 gti geçmiş... yüklerim giderim mantığı nereye kadar onu anlamadım ben...

varsa standart gti geçebilcek bir araç oradan bahsetmek lazım işi honda motor co. ya yıkınca. neticede modifiye işi bireysel bir iş...

kaldıki crx te yada herhangi bir honda modelinde 4x4 olmadan peugeotun herhangi bir modelindeki yol tutuş varmı, neyse bu muhabbetler uzar uzatmayada gerek yok.

kalite olarak honda öndedir
    ben kendı aracım ıle yaklaşık 200.000 km dekı crxımle çok 106gtı geçtim. Yuklerım gıderım mantığı yok bende tamamen saf karşılaştırıyorum.

kaldıkı sızın gurur duydugunuz araç 106 nın GTI modelı bız crx ın VTEC modelını ısın ıcıne sokarsak sadece yazıları okumanız gerekır savunucak yanınız kalmaz. Mutevazı dayranıyoruz neden 106 cılarda az söz sahıbı olabılsın dıye 106 ın gtı modelını karşımıza alalım dıyoruz tutupda gtı dışı 106 yı ele almadık oyle yapsak gene size karşı ayıp olurdu. he sen GTI la crx i yan yana koyup bıde şans eserı geçince grur duyuyorsan buda gene pejonun ezıklıgıdır asıl grur duyması gereken gene crx cidir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok öyle modelleri işin içine sokacaksan 205in t16 modeli vardır, sidik yarışı değil maksat; maksat olayı abartmamak...

he bide

olcay_bora
    Misafir
    bana honda dayanıp pug dayanmadgna göre honda tabikide

crxvtec
    Misafir
    yok öyle modelleri işin içine sokacaksan 205in t16 modeli vardır, sidik yarışı değil maksat; maksat olayı abartmamak...

he bide
    sidik yarışı değil olay Gtı ile crx geçince sevınmenız anlamsız bunu anlatmaya çalıştım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sidik yarışı değil olay Gtı ile crx geçince sevınmenız anlamsız bunu anlatmaya çalıştım
    olay yenilik eskilikse, standart bir vti da gti 220 ye kadar geçemiyor... test edilip onaylanmış bir durum.

crx i ben işin içine bile katmamıştım, crx denilince söyledim

crxvtec
    Misafir
    olay yenilik eskilikse, standart bir vti da gti 220 ye kadar geçemiyor... test edilip onaylanmış bir durum.

crx i ben işin içine bile katmamıştım, crx denilince söyledim
    eşit kılolarda kalksınlar b16a2 ıle deil a1 ıle gelelım hatta 150hp 10 hp de azaltalım ozamanda geçılırse bunca yıl yalan markaya tapmışız .

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı olcay_bora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana honda dayanıp pug dayanmadgna göre honda tabikide
    Haftada 1 honda sorun diye konu açıyordun amaYatak sarmıştı galiba ide araban yanlış hatırlamıyorsam.

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    crx böyle işin içine girince çok şeyler karışır...

ben çoğu araçla denedim crx i ...olaylar oldu v.s ...

dünyanın en hızlı atmosferik aracı crx tir bunu unutmayın ...

crx ede binmeyen kullanmayan bilemez crx in neler yapacağını ve sağlamlık yönünden
    SENSİN.

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    niye crx i hafife mi alıyonuz
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

crxvtec
    Misafir
    hondaya bınlerce kez teşekkur ederım kı turbo motor araçlar uretmemıs yoksa aslan arması hayranları kendıne rakıp bulamayacaklardı... 1.6 motordan mazallah 1000 hp çıkarsak saç baş yolarlardı

E0041 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    general motor mu üretmiş diyorsunuz yani?

misal opel corsa 1.3 cdti kim üretti motorunu? general motor mu yoksa fiat mı?

"bu arabanın motoru general motor dan geliyor" o zaman bu motor general motorun peugeotun değil biraz komik olmuş, kimin ne için ne ürettiğini biliyoruz. aradaki anlaşmayı bilemiyorum ama bipper ve nemonun parçalarının bütün tedarikini fiat üslenmiş olabilir

araçların iç tasarımları ve motorları tamamiyle psa gurubuna aittir multijet denilen motorda general motorda üretilmektedir. Opel corsa hakkında bir bilgim yok kimin ürettiğide umrumda değil olmayan bi motor fabrikasından bahsediyorsunuz haa tasarımını biz yaptık derseniz ayrı ama tasarım yapmak ile motor üretmek farklı şeyler

ayrıyetten komik olan nedir ? psa nın motorlar general motordan geliyor motoru bu adamlar yapmadıysa geçerken bi uğruyor heralde motorlar
    OKAN YILMAZ

..MTM & PRO STOCK GARAGE..

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E0041 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araçların iç tasarımları ve motorları tamamiyle psa gurubuna aittir multijet denilen motorda general motorda üretilmektedir. Opel corsa hakkında bir bilgim yok kimin ürettiğide umrumda değil olmayan bi motor fabrikasından bahsediyorsunuz haa tasarımını biz yaptık derseniz ayrı ama tasarım yapmak ile motor üretmek farklı şeyler

ayrıyetten komik olan nedir ? psa nın motorlar general motordan geliyor motoru bu adamlar yapmadıysa geçerken bi uğruyor heralde motorlar
    multijetleri FPT geliştiriyor ve üretiyor.

E0041 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merttepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    multijetleri FPT geliştiriyor ve üretiyor.
    Motoru tasarlayan ve geliştiren powertrain üretim polonya da gm fabrikalarında yapılıyor...
    OKAN YILMAZ

..MTM & PRO STOCK GARAGE..

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E0041 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motoru tasarlayan ve geliştiren powertrain üretim polonya da gm fabrikalarında yapılıyor...
    hmm demekki iki yerde de üretim var ben hayal görmüş olamam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)