evet arkadaşlar görüşlerinizi alıyım dedim
linea sı olan arkadaş saxo vts leri geçtiğini söylüyor.
evet arkadaşlar görüşlerinizi alıyım dedim
linea sı olan arkadaş saxo vts leri geçtiğini söylüyor.
beygir az yüksek turbo var diye. konuşuyor
leventin dediği gibi vtr dir kesin
saxo cok iyi değilse belki geçebilir düşük ihtimal.tjet lineacı vardı forumdan.160 lık sciroccoları filan geçerim diyodu yada kafa kafaya filan diyodu .210 da bitiyo o arabalar düzde 210 bile zor![]()
saxo ile denemişliğim yok ama sedan si ile şöyle bir videom var, referans olur en azından.
Linea T-jet & Civic Si - Car Videos on StreetFire
Bence saxo vts ile karşılaştıralarak,saxoya hakaret ediliyor
şaka bi yana yukarıda abilerimin dediği gibi VTR olabilir.
valla bütün abilerimin görüşüne katılıyorum ben. vts e hakaret edilio, arkadaşının kafası güzelmiş görüşü gibi. aynen ben de aynılarını diyorum. karşılaştırma yapılmamalı bile bence.![]()
yapılısı geçebilir ama büyütmeyin bence vts i bu kadar.stock diye ortalıkta dolanan egzozlu filtreli,cipli saxoları,yapılı tjet geçebilir.yapılıdan kastım egzozlu,cipli,filtreli![]()
Komik o t-jet zaten atmosferik 1.6 sedanları 4-5 boyla geçiyor belki son hızda geride kalıyor normal bi vts oynar t-jetle
Arabalar stok dimi? stok haldeyken vts in yemesi lazım ama yapılıysa bilemeyiz tabi neler var araba da onları da yazın yapılıysa arabalar.
punto tjet olsa olabilitesi yüksek ama linea nın saxo yu geçmesi biraz zor gibime geliyor. kilo ve kasa yapısından dolayı.
deneyin video çekin bizde izleyelim
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
vtr yi bile geçemiyo olması lazım ya..
850 kg arabalar, tüy siklet
benim hanımda 1.4 pejo 106 var 75 hp.. o bile fişek gibi gidiyor icabında![]()
araçlar standart en azından saxo standart
lineada yok bişey bildiğim kadarıyla çok iddaalı konuştuna göre çipli olabilirmi?
Evet benim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)