arada hatrı sayılır boylar var :D
Leon 1.4 TSI: Downpipe, düz boru, supersprint son
Bravo Tjet: Son susturucu iptali
Bravo Tjet vs Leon TSI - Car Videos on StreetFire
Printable View
arada hatrı sayılır boylar var :D
Leon 1.4 TSI: Downpipe, düz boru, supersprint son
Bravo Tjet: Son susturucu iptali
Bravo Tjet vs Leon TSI - Car Videos on StreetFire
Her iki araç da stock ise t-jet rahat geçer. t-jet tsi'dan ortalama 100 kg. daha hafif. fabrika verileri ise t-jet 0-100km hızlanma 8,9 sn; tsi (125hp) 9,8sn. arada çok ciddi bir fark var. t-jet'in 210 da bitmesi normal de tsi'ın son hızı 250km mi?:) her iki aracın da son hızları aynıdır en fazla 2-3 km oynar.
valla bende 17 lerle denıcem leonda da 17 varmış , kaç kg bu tsı leon ?
benım jantlarım oem jantlarımla aynı kıloda, yaa çekindiğim falan yok hanı kaybedersem dünyam kararmaz benım tarafımda olan kardeşimin servet değerınde sıgara kaybetmesinden pişmanlık duyarım sadece :D
Makyajlılar 1249 kg
agırmış gerçekten , benden 130 kg agır
benimki görüyor rampada 250.o tjet 210 da çakılırken benim hızım 230 du.hala gelipte sensörü arızalı leonun videosunu koymayın lütfen.kurtbil nickli arkadaş dedi kaç kere araç geriye düştü diye.bursadasınız bende eskişehirde buluncam haftaya.yolunuz düşerse uzun uzun deneriz.benim aracımı hiçbi tjet geçemedi.bi iddianız varsa gelin deneyelim.sorunlu geriye düşen 1 tane tsi ı geçince sağlam tsi ları geçtik olmuyor ben birden fazla tjet gördüm denedim.
Megane 2 1.6 16v stock ile linea t-jet aynı gidiyordu videosunu izlemiştim , tsi ile yürüyebilmesi mantıklı gelmiyor banada
vw grup tsi ların şanzıman oranları güzel uzun, tork bandında kaldığı sürece yürümeye devam ediyorlar..
ben tsi diyorum her koşulda.
onur vıdeodakı eskıden cekılmıs olan tsı vıdeosu degıl yenı b vıdeo bu gercekten de cok cıddı fark var arada,forumdan omercan ın arabası bu da.araba 10bın olmadı daha herhangı b sorun da yok arabada yazılımsız egsozlu fıltrelı tsı 17 fr jantları var ustunde ek olarak.tjet gercekten de farklı gıdıyor tsı dan,baska b tsı ıle de vıdeo cekıcez arada b fark var mı gormek ıcın.ama sunu soylım tsı ın 150-160bg sı verımlı degıl o uzun sanzımanı yuzunden.fıltre,egsoz,yazılımlı 16 stock jantlı tsı stock golf6 tsı 160 a 6-7 boy gecılıyor
videoyu izlemedim ama fark varsa tsi da bi sıkıntı olabilir,egzozdan dolayı.
ayrıca fd6 aynada kayboluyorsa tsi geçebiliyormu?fd6 yla tsi ne oluyor deneyen varmı :)
stock düzgün bi tsi fd6 yı aynada kaybeder.
Şöyle bir analizim var;
Benim araç 1.6 115hp.
Arkadaşta 105hp mazda 3 var, onunla denediğimizde aynı gidiyor araçlar kafa kafaya sürekli.
Bir akşam Leon tsi ile çıktık. 3 araç denedik yanyana , tsi bildiğin uzuyordu yanımızdan.
Geçen arkadaş mazdasıyla FD6'yı denemiş, Tsi gibi arayı açıyordu neredeyse dedi.
Bahsettiğim araçların hepsi stock jantlar orjinal.
Bu durumda vtec2 , FD6'yı aynada kaybediyorsa tsi'ı da geçmesi gerek.
degısık b durum var o arabada anlamıs degılız,otekı tsı da lambdadandı ama bunda oyle b durumda yok.tabı soyle bsy daha var yukarda yazdıgım golf6 ya gecılen baska b tsı var ve o arabada tjetle yurudugunde 180 e kadar 4-5 boy gecıyor.125 lık tsı sanzıman oranından dolayı sasırtmaca yapabılcek b motor degıl
tsi arkadaşımda var kullandım, eğer yazılım yoksa tsi da vtec2 alır, boş ağırlığı 1250 kg. tsi ın,
hatta benim 1.4is le 0-100 deneyecektik. tsi 9,8 sn fabrika verisi arkadaşın aracı stock bende filtre var.
iyide tjetin oranları da bizimkine benzer.
şakamı bu .vallahi tsi savunucusu oldum.1.4 sadece filtreli is .hondanın vti gibi motorları dışında hiçbir motorlu aracı 125 lik tsi ı geçemez.
stock vs stock
ies,vtec2,fd6 ,tsi hepsini rahat geçer.kaç tane stok vtec2 teknik verisi 9.2 sn de çıkıyor?
yada benim araç tsi değil.tjet filan giderlerde vtec2,fd6,ies filan stok vs stok tanımaz ne tjet ne tsi.