ben sadece denemekten bahsettim geçer geçemez diye bir şey yazmadım.
Deneyincede video eklerim tsi 0-100'ü 9.8 sn, 1.4is'in 10.2 sn. denemekten bir şey olmaz:D
Printable View
Önder abi,Mersin'e gelince ben de denemek ister 1,4 kadrosuyla. :D
Biliyorsun A3 tsi (125) + dsg. 17'' jant filan tosuncuk bişi. :)
Bu arada Timucintt hepimizi geçer bence...
bu arada yanlış anlaşılmasın tsi avukatlığı yaptımda bu vtec2 yi merak ediyorum.stock halde şansı yok ama bakalım nasılmış :)
bırçet ben denize orj emme ile saplamıştım :D onun üstüne bide emme taktığımd adeneyemedik. emmeden sonra arabaya ne olduğunu sen iyi biliyon.
sende emme var, eğer tsi stocksa rahat geçmen lazım. ama bence o 17 leri sök ;D
la burası benım konum defolun başka konuda sevişin despe ve dennis aadileri :D
hiç bir t-jet geçemedi derken benm t-jeti unuttun heralde hatırlarsan 2 kere denedik seninle ilki senin araç stock benim araç k.egsoz filitre varken ve geçemedin yanıma kadar geldin sonra 1 boy gerideydin hatta nası gidiyo bu a3 falan diyordu herkez sonrasında sen chipledin ben chipledim öyle denedik ondada hiç gelemedin 3-4 boy arkada kaldın videoları bulursam koyarım hatta o denemelerde volvoda (2.0T) vardı yanımızda ;) oda bizi geçmişti 4-5 boy
http://www.techturkey.com/forum/vide...si-s40-t4.html
videoları buldum
2 araçta çiplendikten sonra denedikleri videoları bulamadım, bulursam onları da eklerim
2010 A3 1.4T 125hp DSG ile denedim bnm Laguna ile 225/45/17 ler varken bende şuanki haliyle yani A3 stok bende de sadece kat iptali var.
70-200 1.5 boy öndeyim.
Lagunayı nokta ediyorum demiştin TSI'ıda edersin bu durumda büyük ihtimal. Benim pek beklediğim gibi gitmedi bu 125lik TSI lar.
Kısacası oyum Vtec2'ye:)
Amma Şişiriyorsunuz Bu TSI yı.. Aman Nasıl Geçer Nokta Ettim Uzaya Fırlattım :)
Deneyin Abi Görelim.. - Oy VTEC2