ilginçtir 5 serileri ciddi tuttu keza bn tasarım olarak pek beyenmedim
kesinlikle e alırdım düşünmezdim bile
ilginçtir 5 serileri ciddi tuttu keza bn tasarım olarak pek beyenmedim
kesinlikle e alırdım düşünmezdim bile
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Sportiflik olarak 5 daha ağır basıyor son kasada ama Mercedes-Benz'i sevdiğimden bana E'ler her daim 5'lerden bir gömlek üstte gelmiştir.
Şanzıman keyif vermeyebilir 5 ileri.Ancak 7 ileri geliyor/gelmiş de olabilir şu sıralar.7 ileriyi de kullanın öyle karar verin derim.
E;kesinlikle kötü değil 5 karşısında.5 sadece biraz daha sportif.Ama açıkçası orta-üst segment bir otomobilde de ilk aradığım şey konfor olurdu.Şu anda W210 E200K sahibiyiz.Onun bile yoldaki gidişi beni ayrı cezbeder.
M Paket 5 göze hoş geliyor doğru.Ancak AMG paket E'ler de yabana atılacak türden değil.Burada sürekli görüyorum birisinde;her geçisinde hayran hayran bakıyorum.AMG paket ciddi anlamda değiştiriyor aracı bence.
Accord'dan sonra hangisini tercih ederseniz edin memnun kalacaksınızdır;ondan şüphe yok ama ikisi de orta yaş için en uygun arabalar ve E'de kesinlikle ama kesinlikle yüksek yaş aracı görüntüsü yok artık.İç mekanda fire veriyor ama kapıların içindeki şerit lambalar bile o kadar ayrı hava katıyor ki araca..
mercedes kesinlikle.
Yorumlarınız ıcın tesekkurler.
0 5.20 d aldım yarın teslım alıcam aracı.M paket olarak ıstedıgım fıyatta bulamadım araç m paket degıl.Bakalım dogru karar mı vermısız zamanla gorucez![]()
doğru bi karar olmuş cabrio olmadıkça her türlü 5 serisini tercih ederdim ben de.. Ki parçacılarda falan olmaz şuan ama illa ki borusanda vs vardır M tamponlar da.. sonradan M yapılabilir araba
[QUOTE=ALPER-VNS 65;2257729]doğru bi karar olmuş cabrio olmadıkça her türlü 5 serisini tercih ederdim ben de.. Ki parçacılarda falan olmaz şuan ama illa ki borusanda vs vardır M tamponlar da.. sonradan M yapılabilir araba[/Q
Saolun arkadaslar.. Ozgorkeyde on-arka tampon ve bagaj ustu cıta ıcın fıyat aldım 6.000 euro dedılerBuyuk ıhtımal replıkalarını beklıcem
![]()
aslında tartısmasız e250 fakat bende son zamanlarda ozellıkle beyaz olmak sartıyla cok 5 serisi gormeye basladım.onlarda guzel bgnde m paket 5 serisi gordum cıddı super duruyo.ama herseye ragmen mercedes derım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)