Evo dergisinin grup testine göre rocco 2.0 tfsi , TT 2.0 TFSi ve RCZ 200 lük de 0-400 de en yavaş RCZ yani TT nin geçmesi lazım..
Printable View
Ben S2000 ile SS RS e 220 ye kadar 7-8 boy attım videoları da koydum adam ona rağmen hala 200 e kadar 1 boy önündeydim diye iddia ediyor heryerde :) Okanın SS RS geçilmez bunu hala öğrenemediniz mi :D Geçtim diyebilmek için anca 28 boy filan olması lazım ki kabul edilsin :D
1200 kılonun ustunde 200 hp hıc bı arac, 175-180 hp veren bı rs ı munkun degıl gecemez:)
şimdi baktım rcz 1300 kiloymus:) anca chiplenirse rs le zevklı olur.
standart bir rs in rcz 200 hp geçmesi imkansız ve nokta :D
bak arkadaşım ben ali. o gece ne güzel konuştuk muhabbet ettik şimdi bu dediklerinden sonra yüzümüze başka forumda başka olduğunu hissetmeye başlıcam biz sana geçmedin diye bir iddiada bulundukmu tamam rs i geçtin 50 boy s2000 ile maşallah bunu dememizimi istiyorsun ? normal olanıda s2000 in geçmesi zaten ama tek okan araçtayken giderini biz kendi gözümüzle izledik ama senin dediğin olsun 10 boy atmış ol kapansın bu konu bizde rahatlayalım sende :icon_wack
Rcznin satis politakasi nedir ya beyaz istiosun 200 luk yok siyah ver diosun otomatik yok dio eee dizel olsun bari diosun dizelide yok.cok guzel arabada bize uymuyor hic bi yeri...
ali yapmayın böle seyler ALLAH aşkına kardeşim bende ordaydım ama..ben ne dedim size hepinize okanın yüzüne karşı bu video konusunda mimlisiniz dedim dimi lan arabanın içinde ben vardım okanın 140 bitiyo s2000 tekme yemiş gibi gidiyo 200 de bırakmasa dahada açıcak kilolar eşitlenmedimi güzel kardeşim..eşitlendi daha ne ??...ezn nin sahibi efendi adamdır bir kere 60 da istemiş oda basmış bunu böle yerlere cekmeyin o herkezle basar her devirde ben basma desemde..ama bunu buralara taşıma sebebi yok okanın malesef hep böle onlarca video oldu her videosunda olay olay olay 1kişi köötü 2 kişi kötü 10 kişi 20 kişidemi kötü alicim bana cevap versene kardeşim??her videoda olay :D artık tebessüm ediyorum pek sinirlenmiyorum:D
konuya f/h/e li tayyarı da katarsak ne olur? 200 lük RCZ karşısında...
Kardeşim tamam okan bıraz hırslı bı cocuk ama s2000 gecmedı demıyo ben bunu demeye calısıyorum arkadasım sencede bu konunun bu kadar uzamasına gerek varmı hepimiz arkadas sayılırız ınsanları rencıde etmeye gerek yok yanı amaç eylenmek ben gercekten cok eylendım arkadaslıgınızı falan cok beyendım tekrar tesekkurler.
ali bak kalbin temizmiş zaten atmışım 10 boya yakın :hehe:
YouTube - EZN s2000 vs SS Clio RS v2
200 luk rcz rsle başa cıkamaz ben bir rcz ile denemiştim 1.6L 200 bg 2 de bastık 4 sonunda boyları hesaplıyamamıştım amacım ukalalık yapmak dill ama hiç gtmeyen bir araba
Hahaha :) 3. Kisi evlat acisi gibi olmustur :)
yahu siz denediginiz arabanin ne oldugunu bile bilmeden gelip buraya gectik fln yazmissiniz.. Tam spec ler nedir arkadasim arac sahibi 200 demis sen baska bise demissin bilenler cikmis Baska bise demis tam mantara baglama muabbetleri olmus..ne bilim yani video yok bise yok ruya alemindemisiniz siz arkadaslar?