nabtın öyle ya :D
Printable View
rcz sahibi 200 lük versiyon dedi denemeden önce üstüne basa basa sorduk 156 lık değil bu orjinal 200 beygir dedi . biz pek rcz den anlamayız bizde onun söylemesine göre yazdık
araç beyaz mıydı ve otomatikmiydi ?
Onun söylediğini de yazmamışsınız ki :D (Siz toplum olarak kim oluyorsunuz bilmiyorum ama çoğul konuştuğunuz için çoğul cevap verdim)
beyaz triptronikti araç
O yüzden soruyoruz. Triptronik 200lük yok. Triptronikler 156 hp. Araçta stok diyorsun. Yazılım felanda yok. Ki yazılım olsa dahi o otomatik vites sahilde şekil yapmak içindir. Oldukça kötü ve DSG felan ile alakası olmayan bir yazılım. Sonuçta geçmişsiniz. Tebrik ederim.
özellikle sormuştum
beyaz renk 200 hp RCZ yok
otomatik vites 200 hp RCZ de yok..
156 hp ve çokta başarılı olmayan otm vites sistemi ile sonuç normal
200 hp lik versiyon ile muhtemelen çok zorlanırsınız yüksek süratte geçme olasılığınız çok düşükte alt hızlarda fark olmamakla birlikte sonuç ne olur bilemem..
200 hplik rcz ile gidebilecek rs in yüklü olması lazım, 200 lük rcz hiç azımsanmayacak kadar gidiyor kaldı ki ikiside standartsa rcz uzar gider...
156 lıkları clio dci geçiyo:D Şaka bi yana bizim alt katta komşuda var gidişini sordum sadece hava atmak için almış çok hantal kalıyor demişti..
156lık rczde dsg olsa da clio rs yine geçer.200lük rcz ile ne olur bilemem ama rczninde ağırlığı 1300kg bu da azımsanmayacak bir ağırlık
156 lık otomatik pek yürümüyor. beyaz otomatikse arac kesin 156 hp.cünkü beyaz sadece 156 lıkta var. manuel ise siyahsa 200lüktür. 200lükle 156 arasında ciddi fark var. 200lük rs i gecer.
aynı rs ile siyahını denedik manuel di ve clio rs te 4 kişi rcz de 3 kişi vardı 220 civarında arada 4-5 boy vardı rs önde oda mı 156 acaba :D
video çekmedik
zaten araçlar ayaküstü karşılaştı hazırlıklı olmadı o yüzden ama haberleşip denetiriz videoda çekeriz merakınızı gideririz :)
ben Rs in 200 lük RCZ geçebilegine inanmıyorum.
bişe merak ediyorum Audi TT manuel 200 hp(ön çeker) RCZ nin 200 hp si ile nolur ?