sadece gülüyorum.. videoya yada geçmeye geçilmeye değil.ayıp olmuş birazcık..
Beyler Clio sportu o kadar küçümsemeyin gayet sağlam gideri olan bi araçtır bilende bilmeyende yorum yapmış Clio sportun rakibi 1.4 değil 1.6 İEs olur denemeleride çokda güzel olur![]()
valla denemenin güzel olacagı iki tarafında dost olmasından kaynaklanır yoksa gerçek rakip olarak 1.6iesyani clio şanzuman oranlarıyla alır gibi geldi bana haydi hayırlısı kazasız belasız denemeler
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
1.4 gecemez
www.honda-tech.com
videoyu bekliyorum merakla allah kazasız belasız denemeyi nasip etsin..
sonuçta 1,4 ve 1,6 iki araç deneniyor, clio önde olacaktır illa ki ama deneme 160 km/h a kadar olacağından farkın fazla açılmayacağını düşünüyorum yani daha önce 1.4is vs palio 1.6 16v hl 105 hp karşılaştırmasında olduğu gibi saplama,üstünden atlama,içinden geçme gibi bir durum söz konusu olmaz.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
arkadaşlar denemeler yapıldı videyu en yakın zamanda yeni konu başlığında paylaşıcağım .. linki buraya kopyalarım.. hepinize yorumları için teşekkür ediyorum ..![]()
bekliyoruz merakla![]()
Hasan ORAN
1881-193∞ Gazi M. Kemal Atatürk
Beşiktaş Fikstürüne Endeksli Hayatlar ...
aslında AG yada KNT ile denense değişik sonuçlar çıkabilir bence ?
Hasan ORAN
1881-193∞ Gazi M. Kemal Atatürk
Beşiktaş Fikstürüne Endeksli Hayatlar ...
arkadaşlar buradan devam edelim .. denemeler burada :
http://www.techturkey.com/forum/vide...ml#post2339687
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)