buldun kıllısını arıyon yani
sen poloya fiyat al sonra gel acarlardan ben sana daha ucuza alırım senin bütçene sığdırırız
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Yerinde olsam üniversiteli arabası olarak bilinen a3 ya da ibiza almazdım. Aynı markalardan mesela :
Seat Exeo 1.6 Style 2010 Model 39.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
Şöyle birşey alırdım.Farklı olmak iyidir
![]()
Instagram: mutusgarage
msnde de yazdımbordo bi boca
yada sarı bi cupra
DS3 te düşünülebilir. Bizim bir abide var chip + egzoslu 210 hp. Acayip kaçıyor ya...![]()
Can benim düş benim ellere nesi?
ben olsam bocanegra alırdım arda tabi bütçe yetiyorsa.yetmiyorsa polo gti da olabilir.ama kesinlikle a3 almazdım.gitmeyipte yakan bi araba.
Leon Cupra olabilir o fiyat aralığında..
Seat Leon 2.0 TFSI Cupra 2008 Model 48.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
Diğer arabaları da alırsan benzin bükecek beliniBence, yeni seri dizellerden bir tane al sen, kafan da rahat olsun pederinin cebi de.
![]()
Instagram: mutusgarage
Açıkçası bir ibizaya veya Polo ya 45-50 bin TL arası para bağlamazdım asla.. özel olma durumları yok sadece görünüm için konuşuyorum ibiza yine ibiza Polo yine polo gidişlerine tutuşlarına bişey dediğim yok..
hızlı olmaları daha önemli ise 30-32 bin TL ye 207 RC ler kaynıyor..
premium bir araç düşüncesi mantıklı olmuç sizin açınızdan A3 iyidir hoştur taş gibidir..
farklı ve biraz daha özel duran Mito seçeneği mantıklı bencede
ama şahsen bu bütçeye temiz bir Mini Cooper S bulanabilirse en ideali
olmadı Mito
olmadı A3 devam..
ibiza cupra,bocanegra veya polo gti derim bence .. sonuçta biraz da performans olmalı .. şimdi ne kadar da a3 de keser beni desende illaki biraz biraz kaşıntın başlar .. almışken güzelini al
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)