berlingoların iç hacimi daha geniş die biliyorum,lakin motor ve performans olarakta fiattan daha iyi
Doblo 1.3 multijet 90 hp elegance
citroen berlingo 1.6 92 hp sx
berlingoların iç hacimi daha geniş die biliyorum,lakin motor ve performans olarakta fiattan daha iyi
arkalar makas olamyacaksa doblo makaslı olacaksa bel ağrısı yapıyor
citroen bildiğim kadarı ile arkalar yay amortisör o nedenle daha iyi geri kalan tüm konularda doblo
Doblo kendini cok geliştirdi motoru cok iyi ve konsol vs donanim gibi özellikleride yaninda bal kaymak bende DOBLO bizde 1.6si var gpden daha rahat ve konforlu bursaya gittim mi DOBLOyu babama birakmiyorum bence gidin ve bi deneme sürüşü yapin derim
Şirkete alınacağı için yedek parça ve servis yaygınlığı acısından doblo derim ben...
Citroenin servis ve yedek parçası cok maliyetli...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
doblo 1,6 mjet motoru alırsanız 90 bg ve 200 torktan yararlanırsınız. Ayrıca 1,3 moro ile 1,6 mjet 105 bg 290 tork ile arasında 2500 TL gibi bir fiyat farkı var. Almayı düşündüğünüz model hangisi bilmiyorum ama tek hava yastığı klima ABS+EBD çift sürgülü kapı ve tam bağımsız arka süspansiyonlar standart sunuluyor. En üst donanımda ise ESP ASR MSR HBA Hillholder Elektronik klima 4 hy blue&me start&stop far yıkama cruise control gibi donanımlar mevcut.
Diğer avantajı ise yedek parça ve 2. elinin çok değerli olması.
Geçenlerde bir forum sitesinde okuduğum bir olayı anlatayım;
bir müşteri fiorino nemo ve bipper arasında araştırıp bipper alıyor; yılbaşında yağan kar yüzünden silecek kolunu kırıyor yanlışlıkla ve servisi aradığında peugeot 54 Tl fiyat istiyor; aynı üretim malzeme olduğu çin Citroen'i arayıp 89 Tl fiyat alıyor ve bu malzemeyi gidip Fiat Servisinden 28 TL ye alıyor.
Aslında bu yaşanan örnek bile avantajı göz önüne koyuyor.
F.I.A.T Aktif Satış Danışmanı...
bence doblo alıcaksan 1.6 sını al. yoksa citröen al.1.6 modellerı cok tutulan modelı doblonun son kasasında.
Scorpion TypeR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)