Bence Polo al Cüneyt abi..
abi ne alırsan al , ama şanzumanda P R N D yazsın ,, manuelden devşirme robotik şanzuman olmasın , ilerde hem bakımında hem sürüş esnasında çok üzülürsünüz.
dizel c3 bence iyi bir tercih, fiestayada bakılabilir ama dizelde otomatik yok sanırsam , polo hem çok boş hem pahalı. donanım önemli değilse poloyuda seçenekler arasına katın
Tercihim micra'dan yana. Tekna otomatik fiyati 31.000 bine biraktilar bana.
Full otomatik cvt sanzuman var aracta ve benim icin onemli bi ozellik olan esp. Ayrica bluetooth ta bayanlar icin cok kullanisli. Araci test etme imkanim oldu kasnak sistemiyle calisiyor arac hizlandikca kasnak buyuyor sanki arac gitmiyormus gibi hissediyorsunuz ama ibreye baktigimda 120-140 cok rahat cikiyor ve hizlanmasi cok iyi.
Park etme kolayligida cabasi 4.5m alanda kendi etrafinda donebilen bi arac.Manevra ve donme kabiliyeti cok yuksek. Yakit tuketimide ekonomik.Araçta görüş acisi cok ferah ve ic hacmi genis. Guvenlik konusunda 6 hava yastigi var aslinda musteri temsilcileri cok gonlu genis insanlar diger firmadakiler gibi hava yollu ve perdeli hava yastiklarini ekleyip 10 hava yastigi var demiyolar
Bende kiz kardesim ve valide icin bayagi arastirmistim bikac gune alicaz insallah.
Honda isterseniz cogu bayinin elinde yok Japonya'daki deprem yuzunden arac gelisleri yari yariya dusmus. Ellerindeki araclarida cikartmaya bakiyolar ki bu sene sanirim Jazz da degisiklige gidicekler.
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
2011 corsa 1.3 cdti ne güzel olur bir bayana![]()
Yorumlar icin tesekkurler.Bugun jazz ve fiestaya da bakacagim.Yorumlarinizi tek tek dikkate alacagim![]()
Benim kendi tercihim micra yönunde olacaktır.
Neden: 6 hava yastığı, abs+ebd(elektronık fren dagılım sıstemı) esp+break asist+ hız sabitleyıcı+hız lımıtleme sıstemı+otomatık klıma+15" çelik jant+krem rengi iç döşeme+4 farklı şekılde katlanan arka koltuklar+radyo,cd calar ve mp3 girişi, 2 torpido gözü ve 4.5 M DÖNÜŞ YARI ÇAPI![]()
ayrıca bu aracı kullanmak çok zevklı gercektenözellikle cvt şanzıman çok büyük bir rahatlık hiç bir sekılde vites geçişi vs. yok go kart gibi
ne kadar gaz o kadar hız
![]()
ayrıca şuan nissan çok fazla micra araç getirdi ve güzel indirimlerle veriyorlar araçlarınıayrıca ha 15.000 tl ye 0 faiz uygulamasıda cabası
![]()
Mazda2 yi tavsiye ederim.
Israrla bende micra diyorum.Viper aydin'da anlatmis zaten ayrintili bi sekilde.
opel corsa 1.3 CTDİ modelı bayanlar için çok cazip bence
micra güvenlık olarak polodan asagı kalır yanı yok benceayrıca polodan çok daha iyi bir manevra kabılıyetı var
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)