700 kg civari bi fark var asagi yukari forza polo![]()
700 kg civari bi fark var asagi yukari forza polo![]()
hadi bakalm komşuya ikinci bi süprüz yapopcyi de sattır bu sefer yüklü evo 911 turboyla fln gelsin
![]()
revonun sayfasına baktım stage 2 gözükmüyor stage 1 için değerler max 225 hp tork da 213 gaiba dsg şanzıman dolayısıyla torku biraz düşük tutmuşlar sanırım
ne olursa olsun denemeye değer karşınızdaki araç çok ağır ve 4x4 180-200e kadar zevkli bir deneme olur...
polonun tutunabileceği bir asfaltta tahminim 180 e kadar polo önde olur sonra opc geçer ,
polonun tutunamayacağı bir asfalt varsa 0-100 de opc hafif önde olur 180-200 e kadar başabaş gider sonra opc geçer. ama polo çok canlı maşallah.
Hayatında elden tokat yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış. Polo canlı ama Insignia OPC kadar değil. 1000 metrede 1 saniye fark kaç boy demek bilmem biliyor musunuz. Üzülmek istemiyorsanız bence denemeyin. Leon Cupra olsaydı sonuna kadar derdim de olay delikli nane olunca işler değişiyor.
IN BOOST WE TRUST
Beni 200 den sonra geçeceği kesin o yüzden 200 e kadarki noluyor lan ifadesi sonrasında yerini heee şööylee ye bırakacağı için opc ile yetinir kanımca.Ama ben bir 20 tfsi alırsam ozaman işler değişir tabi
213 nm torku hangi kaynaktan edindiniz acabaStandartı 250 nm da zaten revo ile 300 galiba.
Opc ile revolu gti 1000 mesafe verilerini daha açık yazarmısınız bizde öğrenmiş olalım.Başta yazdığınız ata sözüde enteresan olmuş,bir çok kişi cuprayı seat sayfasından ilk gördüğünde benim altımda yazılımlısı vardı.Yani bu işlerde çok yeni değilim ve hangi aracın nekadar gidebileceğini az çok biliyorum.Bence siz benim koyduğum 0-100 videosunu bir daha seyredin ve opc 0-100 seyredin,hatta sizde rs var sizinlede deneyelim müsait olduğunuz bir zaman.
Stock bir opc insignia nın beni 200 lü süratlere kadar geçemeyeceğini hala idda ediyorum![]()
abi biraz bakındım da araç gerçek OPC ise max 180 200 e kadar zevk alırsın sonrası genel kanı ama araba bide opc line body li ise bi kulağını çekersin bizi tribe soktunlan diye![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
2000kg bir arabadan bahsediyorsunuz. bir de 4 çeker...
180 e kadar tutunmanız normal olacaktır. ama ondan sonrası zaten bırakın da OPC gitsin![]()
Loading...
Şöyle bir gerçek varki komşunuzla legal bir drag yarışı yapmayacaksınız. Denk geldiğiniz yerde hızınız kilonuz vs. detaylara bakmadan aha yakaladım diyip ikinizde yapıştıracaksınız ve bunun kuralları olacağını hiç sanmıyorum.
Polo gti kesinlikle yabana atılacak bir araç değil. Geçenlerde edirne yolunda ibiza bocanegrayla(sanırım gti ile aynı speclerde) 240 üstü yarım saatten fazla gittik. 170 te basıp 250-260 lara kadar en fazla 1-2 boy arkamda kalıyordu. Tabiki litreli araçlar için yüksek süratler daha keyiflidir ama polonun kesinlikle ezilmeyeceğine eminim...
stock ise imkan yok diyorum polo 200 ustune kadar surukler diyorum ..
opel en az 1700 kg filandır.
Yok o şekilde olmayacak deneme ben söyleyeceğim 2 kişi deneyelim diye,eminim büyük bir keyifle kabul edecek,geçeceğine çok emin olduğu için.Zaten bahsettiğin gibi denk gelir ve denersek beni geçmek için 200 ile emniyet şeridine gözünü kırpmadan dalar ki benim hiç işim olmaz.
CUPRAYLa denese aslında opc şöyle 100 270 fılan yada yazılımlısı ıle 280 bglerde..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
bu seferki denemende avantajlı deilsin.. arkadan gelirken yakalanırsan gene hiç sansın olmaz.. denemeyi kendi sartlarına oturtursan gafil avlarsın..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
ufak bir düzeltme, videodaki araç OPC değil, 2.8T 280hp normal Insignia
linkteki gibi
Opel Insignia 2.8 V6 Sport 2009 Model 82.000 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk
konuyla ilgili benim düşüncem OPC alır gibi ama ufak arabanın da şakası olmaz, GTI hiç binmedim yürüyenini de canlı görmedim, her an her şey beklenirOPC sahibinin yerinde olsam işi böyle ciddiye bindirmeden, karşılaştıkça zevkine gazlamayı denerdim.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)