Golf 1.6 tdi , tam günümüz aracıdır...Sessiz,ekonomik,kaliteli....
Dizel araç alınması en mantıklı seçim olacaktır...
1.2 tsi alan 2 arkadaşımız 20 bin km olmadan satıp yeni jetta'larını bırakıp 1.6 tdi aldılar bayii'den...
Golf 1.6 tdi , tam günümüz aracıdır...Sessiz,ekonomik,kaliteli....
Dizel araç alınması en mantıklı seçim olacaktır...
1.2 tsi alan 2 arkadaşımız 20 bin km olmadan satıp yeni jetta'larını bırakıp 1.6 tdi aldılar bayii'den...
Otomatiği çok kötüymüş derken dsg kadar iyi değil tabikii zaten aynı sınıf arabalaradan c4 daha donanımlıyken 15 bin tl daha ucuz...şunuda unutmamak lazım arıza çıkardığı takdirde dsg den daha ucuza tamir çözümleri olan bi şanzıman. çok fazla performans beklememek lazım ama insanların abarttığı kadar da kötü bi şanzıman değil...
Deltaya baktımda hem minivan görüntüsü soğuttu hemde içmekanı puntoyla aynı kalitede.Birde ikinci el olarak vw daha değerli , bana göre değil yani
Mantıklı yaklaşırsak golf dediğin gibi daha mantıklı gözüküyor.
Fransızlara pek kanım kaynamadı zaten vag grubu harici otomatik almam.
Senin tercihlerine güvenirim her zaman bu konularda bro
Dizel oldumu üç dört günde bir doluyor deposu açıkcasıBenzinli araç hep kısıtlıyor özgürlükleri
![]()
ikisininde şekli şemali çok güzel yerinde olsam en az hangisi yakıyorsa onu alırım![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
1.5 ay önce ben bakarken sunrooflu, DSG'li 1.6 TDi Polo 43 liraya geliyordu, cruise, sensörler vs. vardı içinde de, şimdi baz fiyata 3 lira zam geldi o sürede
Görkem'in dediği gibi 60 olsun ama Golf olsun, dizel olsun derim EnescimVeya Polo TDi da tavsiye ederim, benimkinden kullan bak istersen, güzel araba ben memnunum baya.. İmkan varken Golf daha iyi gelir tabi
Bu benzin fiyatlarıyla GTi alsan, bi gün "lan keşke dizel alaydık" dersin, hem type-r varken gti da neymiş![]()
gti ruhu kalmamışki polo gti'ın
dikiz aynasından gördüm geçerken sesi nasıl dedim camı açtım
1.4 polodan farksız geçti gitti
golf 6 tdi kullanıyoruz. dsgyle başarılı vites geçişlerinde ilk tepki hissiz sadece birz
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Sen zaten tayyarda stressini atıyosun Enesim, Golf 6 al hem sen hem validen rahat eder. kaldı ki tasarımı felan çok şık bi araba.. 2 benzinli olmasının bi alemi yok..
Tango-1 never dies.
Corollalarda vardı bir ara halada varmı bilmiyorum. DSG ile zaten uzaktan yakından alakası yok. Araç vitesleri sanki manuelmiş gibi değiştiriyor viteş geçişleri 2 saniye falan gazı kesıyor vitese geçirip tekrar alıyor gazı tamam ekonomik yönden normal otomatklerden daha iyi yakıt ntüketimi sağlıyor ama öyle bir şanzıman gerçekten insanı yorar. Bu arada bir araç donanımına rağmen muadillerinden ucuza elbet bir eksiği varıdır kalite bakımından , ben bunu Insignia ile anladım.
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
Seat leon 1.6 lt TDI CR 105 hp DSG Style 53.000 TL ... bence bi araştır
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
adamlardaki fiyat farkları bizdeki kadar çok değil... Türkiye ye gelirken 1000 euro olan fark vergiler yüzünden oluyor 6-7 bin tl o yüzden adamlar ona göre konuşuyorlar. Dsg ile mcp yi kıyaslamam dsg çok daha iyi ve üst düzey ancak muy 37 nin dediği gibi 2 saniye beklemeler sarsıntılı geçişler ilk versiyonlarda sensodrive diye geçen şanzımanlarda kaldı şuan oldukça rahat geçişleri var... ama bana 65-58 bin tl ye golf mantıksız geldiği için öneri olsun dedim aralarında nerden baksan 13 bin tl fark var bi üst sınıfa çıkıyorsun direkt
Abi leon 2004 den beri bildiğin patates kasa bedava verseler almamyoksa leonda 2.0 fr tdi var efsane motor.
Şimdi gittik baktık vw rekora golf 66.750 tl polo 55.200 oluyor.İki arabada ***** istediğimiz opsiyonlarda yok.130 gün sonra teslim tarihi veriyorlar daha da azalabilirmiş bu süre filan falanİnsanı soğutuyorlar vw den...
Gözünün önünde 60.000 tl cikardim konfigurasyonda hangi 70.000 enes
C segmenti bir arabaya 70000 tl çok fazla bencede, dizelin amacı ekonomi de o parayı verdikten sonra ne anlamı kalıyor?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)