motor ve sonradan yapılanlara cevap verme acısından ep3 honda grubunun tamamında rakipsiz bana göre.. ama tasarım konfort donanım görünüş güvenlik falan filan yani spor arabada olması şart olmayan herşey fn2'de daha iyi :)
Printable View
motor ve sonradan yapılanlara cevap verme acısından ep3 honda grubunun tamamında rakipsiz bana göre.. ama tasarım konfort donanım görünüş güvenlik falan filan yani spor arabada olması şart olmayan herşey fn2'de daha iyi :)
FN2 Candır :)
Her zaman derim bende var diye demiyorummmm da:) ep3 e fn2 koltuğunu koydun mu tadından yenmez:) ep3
O değilde bu konfor yönünden ep3 e oy verenleride anlamıyorum:) bağriz fn2 nin konforu daha iyi yani.
ep3 her zaman bir adım önce olucaktır...
konfor arada sırada vtec açmak için fn2 ama ben roll yapacam koşturucam dersen her zaman ep3...
fn2 ep3 den ancak pistte iyi olabilir.oda stock araçları baz alırsak...
fn2 ye şöyle arkadan bir baktınızmı .. tasarım katliamı.. ep3 e hakaret karşılaştırmak ..
fn2 çok güzel bi araç kilo fazlalığı nedeniyle ağır kalabılır ep3 e karşın ama fn2 fazla deil 2 seneye kadar ep3 e şaka yapıcak bnce.
1-2 boy için sürüş keyfinden ve zevkinden ben hiç bir zaman vazgeçmem
fn2 nin iç tasarımı koltukları yeter aracı almak için,neyse ne yazılsa boş ep3 sahipleri fn2 fn2 sahipleri de fn2 al diyecek
ben tarafsız bakarak fn2 yerine ep3 alırsan şaşkınlık yaşadığını düşünürüm şahsen :)
acıkcası fn2 nin arka görüntüsünü ben de hiç sevmiyorum ya tabiki o göreceli kavram ama benim fkrim bu yönde yani 2010 model aracta neden daha güzel tasarımlar yok onu anlamıyroum ledli stop mercek far vs şeyler yapılsa daha alımlı olabilir yuvarlak bi tipi var daha keskin hatlı yapabilirlerdi
aynı paraya cupra en mantıklısı..