tabikidee 335 yeni model yeni kasa motorun önü daha açık.
tabikidee 335 yeni model yeni kasa motorun önü daha açık.
valla bulduk bıtane ama içimdeki 46 sevgisi dinmiyo nedense
aslında 92 kasa cok yumusak hatlı gelıyo banada nedenseböle sankim daha kımıl kımıl
malesef o rakamlara cıkmayı istemiyorum,biraz fazla gibi geliyo bana,
yaa aklımdaki soru işaretlerini kaldırsam alsam su 335'i baya bi oynucam dış görünüşüyle ama nedense 46 sevgisi gitmiyo içimden,yeni iyide bide sürüş zevki var,oda onemlı aslında,keza kendimi biliyorum ısınamassam hemen satarım o arabayı yazık olur sonra
abi cok tesekkurler ıkısınede bınıp kullanmıs bırı olarak değerlendirmen beni ziyadesiyle aydınlattı,bi okadarda aklımı karıştırdısanırım kullanmadan almıycam ben 3.35,m3 kullandım gıdısını az cok bılıyorum..ancak bı 3.35'ede bakmak farz oldu..cok yesekkurler murat abi.
tu şimdi yeşilköyde yaz günü gök gürültüsü yarata yarata yürüyor sc m3 bambaşka bir yaratık![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Mantık 335 Gönül ///M3
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
surus zevki acisindan m3 tur ancak geride kalan butun yonlerden 335 ustun gelir, 335 cok cok mantikli bi arac fiyatina gore, herseyi iyi ve eksisi cok az,,
benim seçimim E92 335 olurdu hele hele beyaz içi kırmızı döşeme olursa tadından yenmez
dün akşam hiç görmediysem 10 tane farklı e46 m3 gördüm ama hiç e92 335 görmedim![]()
Daha dün akşam muhabbeti oldu tam 6 saat caddenin üstünde oturduk bir tane 46 m3 geçti 92 kasanın haddi hesabı yok zaten özellikle beyazların,hadi 5 tanesi 335 olsun.diğerleri tıpa tıp aynısı zaten arka egzosları hariç (3,20 3,20d filan).46 M3 görmek 92 kasaya göre çok çok daha az bir ihtimal bence..
46 m3 diye özellikle ayırıyorum normal 46 ile arasında gözle görülür fark olduğu için..
92 3,20 vs ile 3,35 hemen hemen aynı çünkü..
46 / 92 yaparsak direk ci leri mileri içine sokarsak işin içinden çıkamayız ezici üstünlüğü olur 46 nın o zaman![]()
Yaw bu hakan araba filan alamaz demedi demeyin alıcak 2 ay sonra begenmicek satıcak..Bekle kanka 9 ay kaldı![]()
valla dün akşamda biz aynı muhabbeti yaptık akşam 9dan gece 2e kadar 10 tane farklı e46 m3 banko gördümhardal sarısından laguna cabriosuna kadar çeşit çeşit
Biri hızlı biri zevkli, bu aralar bizimde aramızdada bunun tartışması var.
Mantık 335 der, kalp M3 der.
M3 kullanmış biri 335'in şanzımanının, tepkilerinin, E46'nın yanını, gazını smg'sinin tadını veremeyeceğini net anlar.
Ama ülke şartlarındaki M3'lerin sakızlığını düşünürsek M3 diye binilecek arabalar olmadığından az km'li bir 335 daha mantıklı, kilitli falan takılırsa 335'de baya bir zevkli olacaktır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)