335i tercih ederim acıkcası![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
3.35lerin m3 den daha iyi yürüdüğünü cok duydum ortalama 10bin tl masraf ile 500Hplere cok rahat yaklasıyor
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
e46 m3 olcaksa secimin cabrio derim tadından yenmez yaz gunu ..
TT de guzel secim hem hızlı hem yormaz binmesi ..
Zenciler sabirlidir 41 gun daha sık disini bulursun belki. İnan oyle temiz m3 ler varki hani handeler icin teyzeden amcadan terimleri vardir ya
M3 icinde fabrikatorden terimi var, izmirde 60kusurbin km de 1parca lokal boyali bi e46 m3 satildi detaylardan bahsetmiyeyim oturup 24 dakika aglarsin. O kadar temiz ve bu kadar bedavaya gitti almisken M3 al bence
Sen atmocusun bosver basinc vana islerini. Varsin biraz hatta cok biraz yavas olsun ama M logolu olsun. Kardes kardes gezeriz izmire gelirsin yururuzama cabrio olursa, kupe alirsan yurumem
![]()
ben olsam 335 alırdım.sonucta gidişi de tatmin eder.en azından yeni kasa .bence çoğu konuda e46 m3 ten üstün.
çok uç noktalarda benim için iki araçta, serinin en üst modellerine karşı zaafım varda, düşünmeden m3 alırım.
TeamPASAOGLU
Hako askarda jantlari siyah olan m3 e baktinmi?
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)