Teyp alacağım ama 2 model arasında kararsız kaldım sizlere danışayım dedim yardımcı olursanız sevinirim.
Kenwood Kdc-414um
Pioneer DEH-3300UB
Kenwood Kdc-414um
Pioneer DEH-3300UB
Teyp alacağım ama 2 model arasında kararsız kaldım sizlere danışayım dedim yardımcı olursanız sevinirim.
Kenwood Kdc-414um
Pioneer DEH-3300UB
˙·٠•● Est Sularus Oth Mithas ●•٠·˙
Yeni nesil pioneer ler malzeme kalitesi yönünden iyice zayıflamış olarak gördüm. Preout larına kadar çoğu şey aynı gözüküyor. Kenwood un dez avantajı 2. elde zayıf kalmasıdır. Siz bu modeller le ne kullanacaksınız? Ampli bağlayacakmısın?
Bende yetmez diye düşünüyordum ama bi arkadaş çok ısrar etti bağlarsın diye.
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
bu paraya garantili giriş seviyesi alacağıma, 50li daha düzgün bir model alırım, 350civarına 7250SD alınabilir.
Amfi Subwoofer ve Tizleri en sağlıklı şekilde götürecek 300 lirayı aşmayan teyp önerisi yapabilirmisiniz. Bunlardan soğudum yorumlardan sonra, aslında taksitli olduğu için böyle ürün bakıyorum 2. el alamam peşin olursa.
bence sen biraz daha bekle paranı biraz daha biriktir o şekilde ileriye dönük bir teyp al çünkü yarın öbür gün teyp veya müzik sistemiyle alakalı bişey satmaya kalkınca para etmiyecektir ve zararın büyük olacaktır yapmışken bir kere yap alırken bir kere al
pioneer tabikide hatta efsane 7750 den bulabilirsen çoğu teyp den iyidir
9350 al 300 lira herşey var cihazda
PIONEER DEH-9350 SD USB li,Hafıza kartı girişli Oto MP3 Teyp sahibinden.com'da
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)