(: üst sınıf dediğin vti olur onuda stock yemek zor be kanka hatta olmaz yani.. Ya biz bu gti la nie hep sonlardayız aga 106 gti la bile sıkıntıya düşüoz la :d vti,306 gti,astra gsi filan filan hepsi yalan edio bizi stock olarak.. Anca ufaktan oynamak lazım ki oda 10 hp alırsan kralsın :d haksızmıyım...
MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN
CHEVROLET CRUZE 2.0 DİESEL 177 HP 385 nM (RACECHİP)
hıımm konu güzel typer olmadan önce izmirin en iyi toplanmış modifye edilmiş ies si bile benim sadece haeders,hava filitreli halini gecememişti ,ama şuda bir gercek 4,5 boyda atmıyor ,ayrıca ies lerin şanzımanı cok uzn üst devirlerde 200 lerin üstünde hala adam devam ediyordu ,sonuç olarak en iyi ies ble tegi alamaz ama kıcından ayrılmaz ,biraz daha iyi donatılmş teg gi nde kıcına bile gelemez![]()
I LOVE İNTEGRA
İNTEGRA LS/VTEC TYPE R
abim valla dediklerin doğrudur biz dolu iesi sadece filtreli teg ile denedik. videolar bölümünde izleyebilirsin deneme yapıldı. http://www.techturkey.com/forum/vide...nus-adana.html
evet kardeşim videoları seyrettim ama sana şunu öyleyeyim o teg büyük ihtimalle debriyaj kaydırıyo ve eksoz sistemi cok sıkı ve bir kac sorunu dah var senin ies teki yazdığın modifyelerden daha fazlası olan ies ben gectim tegimle o yüzden o tegi ölcü almayın bence düzgün bir tegi bu kadar bariz gecmez![]()
I LOVE İNTEGRA
İNTEGRA LS/VTEC TYPE R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)