EOS şahsi fikrim hiçbir esprisi olmayan , dizaynı ultra sıradan olan , gereksiz bir araç.. BMW Diyorum
VW EOS
e46 coupe (facelift)
EOS şahsi fikrim hiçbir esprisi olmayan , dizaynı ultra sıradan olan , gereksiz bir araç.. BMW Diyorum
bu tip arabalar zaten işi bilen, akli selim insanlarin alacagi arabalar. Bir suru arkadasimiz satti bu tip degisenli araci, seninki senin elinde daha da guzel ve bakimli olunca cok daha kolay satilir merak etme.
///Mürüvvette endaze olmaz.
Alper yapma etme allaşkına eos falan halakıç kadar yumurta gibi geliyo bana. astra bak bari geniş duruyo enazından
![]()
1881 - 193∞
biraz ağır olmuş yaw reno 19 demek dee90 için kasıyorum son son bulamazsam yapıcak bişey yok artık eos son çare
olur valla ben baktım ankarada hiç yok satılıklarda.. kaç pere
aynen böyle kçöelerden uzanan bi lip vardı zaten aklımda
aynen öyle ankarada kızılayı geçince hele etlik keçiören tarafı e46dan geçilmiyo hepsi de aynı tip.. gerçi benm e46 da o tiptiama 2 sene önce
bakalım kısmet 46 da bakıyorum ama karar verdim e46 olursa kesinlikle 6 silindir olucak.. zaten e90 hedef ama bu hafta da bulamazsam eosu alıp oturuyorum..
Kimle konustuysam eos u satamazsın elinde kalır gibisine konusuyor ama bende bu iki seçim arasından eos 1.4t düşünürdüm dediğiniz işlemler yapılınca cok tatlı olur arac ama satılırmı orasını bilemem
valla o mesajı yazdıktan sonra aradım da satıldı dedi
Volkswagen EOS 1.6 Comfortline 2008 Model 43.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - Pasif İlan - 34766780
bu makyaj takıntısı ne anlamıyorum ki?m tech oldugu zaman güzel bir coupe,makyaj farkını ortadan kaldırır direk.şimdi makyajlı 316 ci ile makyajsız 330 ci aşağa yukarı aynı para,ama görünüş haricinde aralarında uçurum ötesi fark var..birinde bmw kullandiğnizi hissedersiniz diğerinde sadece baktiğiniz zaman bmw'm var dersiniz..bence en az 143'lük 318 bakın ama asıl tavsiyem makyajlı-makyajsız farkı gözetmeden temiz,bütçenize uygun m tech coupe arayın bu 318 de olabilir 330 da ...
son olarak siz ne kadar hızla işim olmaz desenizde şekil,güzel bir coupe bmw kullanırken yolda kaşınan çok olcaktır,accent'ler,puntolar vb..piyasada ki çogu araç sizi geçerken bi gün canınıza tak eder![]()
‘Ultimate Driving Machine’
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
valla e46 boyalı çıktı zaten belaltı.. iki parça mı ne demişlerdi.. sonradan çıktı ortaya..
EOSu da alıcaktım aradım adamı söylediği gün, iki kişi var senden önce söz verdiğim yarn ara dedi.. aradım ankaraya satıldı dedi.. getiren arkadaşlar da 37ye alıp 41den ilan verdiler 1 haftada sattılar
özet: eos uygun fiyata alınır kar bile edilir![]()
bel altı boya çok sıkıntılı bir durum yaratmaz ki.önemli olan değişen,düzelen vs. olmasın tabi bide tavanda direklerde de olmamalı,motoru,aktarma organları,yürürü,içi falan iyi olduktan sonra boyaya fazla takılmayın derim..6 ay e46 coupe aramış biri olarak bel altı boyasız araba piyasada yok denecek kadar az,olanlarında fiyatı baya yüksek.aslında bu durumda normal sayılır 8-9 yaşındaki arabalardan bahsediyoruz..
‘Ultimate Driving Machine’
bmw ve ona ait tüm kasa kodlarını yazıp fi tarihindeki konuları özene bezene seciyosun galiba
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)