User Tag List

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
120 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: RCZ ,Scirocco

YasinTEMUR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rocco Verdiğim parayı sonuna kadar hakedip bir kere bile pişman etmedi Eğer alıcak varsa sonuna kadar tavsiye ederim her acıdan aracı birazcıkta ufak dokunuşlarla yüklerseniz aldığınız keyif inanılmaz olur ee nede olsa Germany

mertk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rcz nin sadece arkasi guzel onden 307,308 bende rocco yu tercih ederdim

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rcz evet farklı görünüyor ve dikkat çekiyor
    bence bi tadına bakmak lazım gereken arabalardan biri... ama kiralık bulmak da bu ihtiyacı karşılar...
    ama şorokko bence sahip olunması gereken bir araç...
    ah bi de keşke o sunroof pololardaki gibi açılsaydı...
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence de Rocco Siffredi..

yuusuuf
    Misafir
    rocco bencede rcz yi bişeye benzetemedim

samimi_1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rczye binmiş biri olarak araba oldukça spor. Alan arkadaş sciroccoyu satıp rcz almış rcznin daha iyi olduğunu söylüyor

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu acılalı bayagı olmus ama yazmadan edemiyecegim , Rcz ye tt cakması dıyenler olmus bence hic alakaları yok fırsatını bulursanız ikisininde sag sol dikiz aynasından bakınız.Camurlukları ön arka cizgisi herseyı farklı cakmalık bi durum hicmi hic yok.Rocco daha kalıteli olabilir ancak oylede rcz nin ic mekanındakı dügmelere basmaya korkulacakda bir durum yok abartmayın bu kadar..

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rcz ler piyasada taksi gibi dolaşıyolar ,lpg limi bunlar
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

E0041 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben rocco derdim hem tipi daha güzel hem içi rcz lere bir türlü ısınamadım sanki lastiklerin üzerine başka araca ait bi kupa koymuşlar gibi duruyor
    OKAN YILMAZ

..MTM & PRO STOCK GARAGE..

FAGE12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında alma amacınla cok alakalı ılla sekıl yapıcam sıyorsan rcz tavsıye ederım yok saglam olsun ve sorun yaratmasın ve 6 ay beklerım dıyosanda rocco derım ben.
    Lakın rcz tt cakması dıyen arkadaslar abıler kardesler gercekten merek edıpte soruyorum hıc ıkı aracı yanyana getırıp ınceledınızmı ? sadece ıkısınınde bombelı tavan benzerlıgı var kı rcz nın tavanı daha ustun . sadece tt den esınlenerek yapılan bı arac tt ye benzetılen bı arac degıl ee o zaman 350z ye de benzeten oluyo yapısı sımdı tt ıle 350 z demı bırbırıne benzıyo dıyecez yanı ...
    nese konuyu saptırmadan ben rcz derdım sole 200 lugunden
    Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rocco bence

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rocco kesinlikle
    EkN garage

jdm039 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bu ankette her türlü şırokko çünkü herzaman güncell kalacak tasarımı herzaman alman olmasının artısı ve herzaman paran varsa alman yoksa japan felsefesi

cKatmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imitasyon tt rcz scirocco nun yanına gelebilir mi ? diye düşünmüyor değilim

blackjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar rcz yi ayrı ayrı zamanlarda 10 gün kiraladım sürdüm otomatiği gayetde memnun kaldım.bu kadar rcz yi kötüleyecek ne var ALlahınızı seviyorsanız elinizi vicdanınıza koyun ya
    aracın için full deri direksiyon simidi sert sportif hisli ve ele iyi oturuyor tek eksik yanı orta konsol oda diğer pejo modellerine benziyor lakin iki havalandırma deliği arsındaki saat çok şık duruyor.
    diyonuzki önü aynı diğer pejolar gibi vs vs
    ya lütfen arkadaşlar ona kalırsa vw nin tüm araçların ön konsolu aynı el insaf yani vw tüm araçlarıda tipsiz.rocco dediğinizin bir arka tipine bakın birde rcznin kanat açmış led farlı haline.aynalardan baktığınızdaki şişkin dodiklere jant tasarımına akıcı çizgilerine bakın.asla ve asla rcznin malzeme kalitesini küçümsemeyin bence.şu ana kadar gördüğüm en güzel ve sportif iç mekanlardan biri.
    rocco yada bindim polo gti a da
    lütfen aralarında boyutlar hariç ne fak var???
    rcz 200 hp manuel derim ve o motora yüklenin derim.
    18 inç jantla daha rahat sürüş sağlarsınız 19 luk çok hissettiriyor asfaltı.
    ayrıca rcznin yol tutuşuna frenlerine direksiyon tepkilerine egzoz sesine nasıl kötü diyebiliyorsunuz bunuda anlamıyorum.
    motoruda kaliteli 1.6 thp motor bu motor bir çok araçta mevcut mini lerde var mesela.207 lemanslardada vardı gayet tatminkar ve sağlam bir motor.
    her taraf rocco kaynıyor arkadaşlar.rocco r mı deseydin kesin R al derdim ama ben şu seçeneklerde rcz diyorum.
    ayrıca rocco da katlanır ayna bile opsiyon bu ne saçmalıktır.alırsın rcz asphalt yada 200 lük full artı full donanım.ne eksik var donanım olarak rcz de arkadaşlar full her özelliği.
    ben tasarım yol tutuşu direksiyon tepkileri fren kalitesi kusursuz motoru kaliteli iç malzemesinden ötürü rcz taraftarıyım.

angry28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki aracıda kullanma şansım oldu sicicorocco o kadar keyifli ve güçlü bir araba değil ...benim fikrim bu...
    TÜRK MİLLETİ SENSİZ ASLA !

angry28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blackjack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar rcz yi ayrı ayrı zamanlarda 10 gün kiraladım sürdüm otomatiği gayetde memnun kaldım.bu kadar rcz yi kötüleyecek ne var ALlahınızı seviyorsanız elinizi vicdanınıza koyun ya
    aracın için full deri direksiyon simidi sert sportif hisli ve ele iyi oturuyor tek eksik yanı orta konsol oda diğer pejo modellerine benziyor lakin iki havalandırma deliği arsındaki saat çok şık duruyor.
    diyonuzki önü aynı diğer pejolar gibi vs vs
    ya lütfen arkadaşlar ona kalırsa vw nin tüm araçların ön konsolu aynı el insaf yani vw tüm araçlarıda tipsiz.rocco dediğinizin bir arka tipine bakın birde rcznin kanat açmış led farlı haline.aynalardan baktığınızdaki şişkin dodiklere jant tasarımına akıcı çizgilerine bakın.asla ve asla rcznin malzeme kalitesini küçümsemeyin bence.şu ana kadar gördüğüm en güzel ve sportif iç mekanlardan biri.
    rocco yada bindim polo gti a da
    lütfen aralarında boyutlar hariç ne fak var???
    rcz 200 hp manuel derim ve o motora yüklenin derim.
    18 inç jantla daha rahat sürüş sağlarsınız 19 luk çok hissettiriyor asfaltı.
    ayrıca rcznin yol tutuşuna frenlerine direksiyon tepkilerine egzoz sesine nasıl kötü diyebiliyorsunuz bunuda anlamıyorum.
    motoruda kaliteli 1.6 thp motor bu motor bir çok araçta mevcut mini lerde var mesela.207 lemanslardada vardı gayet tatminkar ve sağlam bir motor.
    her taraf rocco kaynıyor arkadaşlar.rocco r mı deseydin kesin R al derdim ama ben şu seçeneklerde rcz diyorum.
    ayrıca rocco da katlanır ayna bile opsiyon bu ne saçmalıktır.alırsın rcz asphalt yada 200 lük full artı full donanım.ne eksik var donanım olarak rcz de arkadaşlar full her özelliği.
    ben tasarım yol tutuşu direksiyon tepkileri fren kalitesi kusursuz motoru kaliteli iç malzemesinden ötürü rcz taraftarıyım.

TÜRK MİLLETİ SENSİZ ASLA !

mmged_jan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fifth Gear - Scirocco vs RCZ - YouTube

ben ikisini de almam da alırsan alman al başını sonra çoook taşlara vurursun
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rwd olsun diyeceğim araç yokta keşke e30 önden çeker olsaydıda bu kadar apaçinin eline düşmeseydi
    Arabam benim can dostum bir nevi evcil hayvanım

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rcz yi dıştan çok beğeniyordum ancak pejo bayisinde 308 ve rcz yan yana duruyorlardı bariz ikiside aynı iç tasarıma sahip hiçbir fark yok rcz bence sırf gösterişi olan onun dışında hiçbir + sı olmayan bir araç. scirocco bari kaliteli ve yakıt olarak daha iyi ben rocco derim ancak eğer 2.el derseniz audi tt çok iyi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)