:icon_tup: :icon_tup: :icon_tup: :icon_tup: :icon_tup: :icon_tup: :icon_tup:Alıntı:
arkadaşlar rcz yi ayrı ayrı zamanlarda 10 gün kiraladım sürdüm otomatiği gayetde memnun kaldım.bu kadar rcz yi kötüleyecek ne var ALlahınızı seviyorsanız elinizi vicdanınıza koyun ya:)
aracın için full deri direksiyon simidi sert sportif hisli ve ele iyi oturuyor tek eksik yanı orta konsol oda diğer pejo modellerine benziyor lakin iki havalandırma deliği arsındaki saat çok şık duruyor.
diyonuzki önü aynı diğer pejolar gibi vs vs
ya lütfen arkadaşlar ona kalırsa vw nin tüm araçların ön konsolu aynı el insaf yani vw tüm araçlarıda tipsiz.rocco dediğinizin bir arka tipine bakın birde rcznin kanat açmış led farlı haline.aynalardan baktığınızdaki şişkin dodiklere jant tasarımına akıcı çizgilerine bakın.asla ve asla rcznin malzeme kalitesini küçümsemeyin bence.şu ana kadar gördüğüm en güzel ve sportif iç mekanlardan biri.
rocco yada bindim polo gti a da
lütfen aralarında boyutlar hariç ne fak var???
rcz 200 hp manuel derim ve o motora yüklenin derim.
18 inç jantla daha rahat sürüş sağlarsınız 19 luk çok hissettiriyor asfaltı.
ayrıca rcznin yol tutuşuna frenlerine direksiyon tepkilerine egzoz sesine nasıl kötü diyebiliyorsunuz bunuda anlamıyorum.
motoruda kaliteli 1.6 thp motor bu motor bir çok araçta mevcut mini lerde var mesela.207 lemanslardada vardı gayet tatminkar ve sağlam bir motor.
her taraf rocco kaynıyor arkadaşlar.rocco r mı deseydin kesin R al derdim ama ben şu seçeneklerde rcz diyorum.
ayrıca rocco da katlanır ayna bile opsiyon bu ne saçmalıktır.alırsın rcz asphalt yada 200 lük full artı full donanım.ne eksik var donanım olarak rcz de arkadaşlar full her özelliği.
ben tasarım yol tutuşu direksiyon tepkileri fren kalitesi kusursuz motoru kaliteli iç malzemesinden ötürü rcz taraftarıyım.