.::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı
Ben actim TT Cabrio vs S2K sordum cunku cabrio/roadster arac ariyordum. Dogru okuduktan sonra satasin insanlara. Coupe alacak olsaydim RCZ tercih ederdim. Ayriyetten TT de kullandim, Rocco da, RCZ de, Polo da, Passat da,206 da vs..
Konsol tamamen deri kapli neden sokuyoruz deriyi :) ondan deriyi sok oburunden kaplamasini,berikinden koltuklari cikaralim... Sciriccodan navi sistemini sokun Polodan bir farki yok aracin. Neyini abartiyorsunuz anlamadim Scirocconun ic mekaninin.. Al Poloyu Jettayi vur Sciroccoya. Mekanik icin birsey demiyorum. VW in butun tasarimlari birbirnin aynisi,iki makyaj yapip yeni diye satiyorlar arabayi siz gelip RCZde 308 direksiyonu vitesi var diyorsunuz. Sanki Scirocco da Bentley direksiyonu var. Tasarim acasindan ne derseniz diyin ic dis RCZ bariz üstün. RedDot u Sciroccoya verirlerdi aksi olsaydi.
Bence siz çok önyargılı yaklaşıyorsunuz. Tamam Peugeot cok kaliteli bir marka degil ancak RCZ de adamlarin urettigi en iyi ve en cok ozendikleri arac. İnsanlar begenmeseydi konseptten uretime gecmezlerdi.
Motor ve aksam konusunda haklisiniz Alman otomobilinin mekanik kalitesi ile yarişmasini beklemiyorum.