User Tag List

Sonuçlar: Polo GTI vs A4 2.0 TFSI Quattro

Katılımcı sayısı
128. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Polo GTI

59 46.09%
  • A4 2.0 TFSI Quattro

69 53.91%
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
75 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Polo GTI vs A4 2.0 TFSI Quattro

JOCCO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben kilo olayına takıldım, ölçtüğünüz kantarda bi hata olmasın?
    Cam tavanlı 4 kapı polonun hakkı 1200 1220 kg bence.
    Kantar doğru, tankerimiz de aynı kantara çıkar devamlı..

Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inan ben senden daha fazla takıldım.

Birde şöyle bir durum var biz Kayseride benim 1-2 boy geçtiğim ibiza cuprayla komple iskender egsozlu filtreli 2009 TT 2.0 tfsi s-tronic denemesinide yaptık yani ve 2. Vites 60 vesaire hızlarda denendi ve 160-170 den önce kafa çıkartamadı TT. Videoları mevcut. A4 stock değil sizin dediğiniz şartlarda.
    Buyrun video. Ve unutmadan TT 2.0 TFSI ön çekiş 4 çeker değil ve iskender egsoz turbo-back.
    ‪Audi TT Roadstar vs Ibiza Cupra Tsi 180‬‏ - YouTube

yorum sizin.
    TT, o işlemlerin hakkını vermemiş diyebiliriz bu videodan sonra. Ya da TT olmamış..

Bunun en güzel yolu benim denediğim A4'le sizin de denemeniz. Hatta sizle de denemek isterim, merak ettim sizin Polo'yu..
    OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS

CAGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla tt de bir sıkıntı var herhalde s-tronic şanzıman bide o işlemlerleden sonra baya gitmesi gerekirdi tutunamamış bile baya arkada kalmış ilginç.A4 de de hiç bir işlem falan yok zır stock.

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CAGTY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla tt de bir sıkıntı var herhalde s-tronic şanzıman bide o işlemlerleden sonra baya gitmesi gerekirdi tutunamamış bile baya arkada kalmış ilginç.A4 de de hiç bir işlem falan yok zır stock.
    Kusura bakmada sıkıntı var dediğin TT , kpro +headers+filtre+egsozlu ep3 HY 444 type r ın 1 boy önünde yürüyordu a4 te var bişey ama hayırlısı. Yada gerçekten polo gti kafasına esince iyi kafasına esince kötü yürüyen bir araba. Anlam veremiyorum sonuca.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

CAGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman ibiza kpro headers filtre egzozlu typerdan 180 e kadar hızlı valla çok ilginç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman ibiza kpro headers filtre egzozlu typerdan 180 e kadar hızlı valla çok ilginç
    zaten aradaki uyuşmazlıklar kafamı kurcalıyor. Aynı speclerdeki diğer type r vardı unuttum plakayı ama sonu 444 tü gri sonradan beyaz vinly kaplı. O da 150 de kafa çıkartıyodu cupranın yanında. Dediğim olay sanırım 1.4 tsı grubu havasında olursa iyi,olmazsa kötü gidiyor. Anlayamıyorum.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lafı ağzımdan aldın..
    zaten aradaki uyuşmazlıklar kafamı kurcalıyor. Aynı speclerdeki diğer type r vardı unuttum plakayı ama sonu 444 tü gri sonradan beyaz vinly kaplı. O da 150 de kafa çıkartıyodu cupranın yanında. Dediğim olay sanırım 1.4 tsı grubu havasında olursa iyi,olmazsa kötü gidiyor. Anlayamıyorum.
    Bence en iyisi 2 poloyu denemek..
    OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pek net değil ama..

--------------------------------------------------------------------------------

Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
    OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inan ben senden daha fazla takıldım.

Birde şöyle bir durum var biz Kayseride benim 1-2 boy geçtiğim ibiza cuprayla komple iskender egsozlu filtreli 2009 TT 2.0 tfsi s-tronic denemesinide yaptık yani ve 2. Vites 60 vesaire hızlarda denendi ve 160-170 den önce kafa çıkartamadı TT. Videoları mevcut. A4 stock değil sizin dediğiniz şartlarda.
    Buyrun video. Ve unutmadan TT 2.0 TFSI ön çekiş 4 çeker değil ve iskender egsoz turbo-back.
    ‪Audi TT Roadstar vs Ibiza Cupra Tsi 180‬‏ - YouTube

yorum sizin.
    o zaman senin hesabına göre sen bu tt ye 4 boy atarsın rahat rahat.

Ne polo gti mış arkadaş O tt normal yürümemiş yarışan arkadaşı tanıyorum safa onun bana söylediğine göre tt de komple düz boru varmış. o da zaten sonuca şaşırmıştı.. Ne gti ne cupra kafa kafaya gider belki ama öyle egsozlu tt ye boy boy ayırabilecek araçlar değiller
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman senin hesabına göre sen bu tt ye 4 boy atarsın rahat rahat.

Ne polo gti mış arkadaş O tt normal yürümemiş yarışan arkadaşı tanıyorum safa onun bana söylediğine göre tt de komple düz boru varmış. o da zaten sonuca şaşırmıştı.. Ne gti ne cupra kafa kafaya gider belki ama öyle egsozlu tt ye boy boy ayırabilecek araçlar değiller
    ben tt yi geçerim demedim ama yine 180 km hıza gelindiğinde illaki kafası önde olan o olacaktır. Safayla Kayserideyken yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. Kardeşimdir. Ama A4 karşılaştırmasına halen kafam karışık.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Nogaro
    Misafir
    Merhaba cem bende balıkesırlıyım benım kafam oncekı sayfalarda yazdıgın bıseye takıldım benzın fazlası yan koltukatı adamın dıger aractakınden agır olması polonun 300km cıvarında olup cupranın 30k da olması bıryana vıdeoların tamamı seyredıldıgınde 2 boyluk fark hıc gorunmemesıne ragmen neye dayanarak 2 boy fark attıgınızı soyledınız ıyı gunler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nogaro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba cem bende balıkesırlıyım benım kafam oncekı sayfalarda yazdıgın bıseye takıldım benzın fazlası yan koltukatı adamın dıger aractakınden agır olması polonun 300km cıvarında olup cupranın 30k da olması bıryana vıdeoların tamamı seyredıldıgınde 2 boyluk fark hıc gorunmemesıne ragmen neye dayanarak 2 boy fark attıgınızı soyledınız ıyı gunler
    5 tane video var. İyi incelersen farkları görebilirsin. Bende 1-2 boy önünde yürüyor dedim. Ki öyle de zaten. Neyse konu dağılmasın.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Nogaro
    Misafir
    http://www.youtube.com/watch?v=uBO52YK253Q

http://www.youtube.com/watch?v=26lgI3_sy7Y&NR=1

ben 2 boy fark goremıyorum ayrıca 2. vıdeoda ılk 2 denemede fark gozukuyor ama cupra hem on camın arkasından baslıyor hemde gaza gec basıyor bunu kendıde belırtıyor zaten ayrıca hem polo gtı ı hemde ıbıza cuprayı test ettım fark degerler aynıydu hatta ben dogus oto satıs temsılcısıne sordugumda 0-98 6.9 0-100 7.1 oldugunu kendılerının yapmıs oldugu testte her ıkısınınde 6.7 sn de 100 cıktıgını soyledıler zaten motor dıslı oranları aynı olan aracın 2 boy farklı cıkması gercekten abes

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ‪10' İbiza Cupra TSİ vs 11' Polo GTİ TSİ Roll (5) @Kayseri‬‏ - YouTube&fs=1" width="644" height="390">‪10' İbiza Cupra TSİ vs 11' Polo GTİ TSİ Roll (5) @Kayseri‬‏ - YouTube&fs=1" />BORKED
    dostum paylaştığın şey herneyse telefondan baktığım için göremiyorum. Ama cupranın yapılan 15 denemeden sadece birinde öne geçtiği videoysa o 1. Vites rolling ve benim aracım orda çok fazla patiye yattı. Tavsiyem diğer tüm videoları izle. Kardeşim kullanıyordu aracı ve daha o zaman tam anlamıyla tanımıyordu aracı. İbiza da 25.000 km de 30 k bakımı yapılmıştı. Farkındaysan kardeşim erken devirlerde vites atarsa ibiza gelebiliyor. Açıklamaya gerek duymuyorum daha fazla 5 tane video var sırayla izleyebilirsin. Aracım 4 kapı,cam tavan bunu da göz önünde bulundur. Yakıtım 95. Hadi sen değerlendir. Benim yakıtım çeyrekle yarının ortası,cupranın yarımla 3/4 ün ortası. İyi seyirler.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Nogaro
    Misafir
    ben zaten burda cupranın gectıgını ıddaa etmıyorum bır vıdeoda gecmesı benım ıcınde bırsey ıfade etmıyor ancak butun vıdeoları ızlememe ragmen zaten ortada 2 boy fark yok hatta acılmıs olan farkta gaz tepkımesının gec yapılmasından dolayı bu kadar basıt zaten bırcok yabancı sıtelerdede yapılan rollerın sonucları aynı olarak gecıyor neden bu kadar kucuk soruya bu kadar hırcınlastınız onuda anlamıs degılım 2 aracta gayet guzel gule gule kullanın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben zaten burda cupranın gectıgını ıddaa etmıyorum bır vıdeoda gecmesı benım ıcınde bırsey ıfade etmıyor ancak butun vıdeoları ızlememe ragmen zaten ortada 2 boy fark yok hatta acılmıs olan farkta gaz tepkımesının gec yapılmasından dolayı bu kadar basıt zaten bırcok yabancı sıtelerdede yapılan rollerın sonucları aynı olarak gecıyor neden bu kadar kucuk soruya bu kadar hırcınlastınız onuda anlamıs degılım 2 aracta gayet guzel gule gule kullanın
    Sanırım oruç başıma vurmuş. Kusura bakmayın. Sağolun Allah razı olsun.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Nogaro
    Misafir
    Dogru ben oruc olayını unutmusum tok karınla sızle tekrardan konusmak ısterım Allah kabul etsın :P

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dogru ben oruc olayını unutmusum tok karınla sızle tekrardan konusmak ısterım Allah kabul etsın :P
    Amin. Sağolun Allah razı olsun.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu arada bizim denemede benim depo fulldü, yani 50lt'den fazla. Artı olarak ben 130kg, Çağatay 70kg. Yani neredeyse ağırlıklar eşitlenmişti..

(Tok karnıma yazıyorum)
    OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS

berkayGLRN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gtı bencede..
    BG GARAGE
    34 KOR 81 RX8
    106GTİ 34 ZN 8402
    E21 34 SRT 17
    30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)