Vay arkadas adamlar 1 araba geçince kendi araçlarını pegasus sanıyor arkadasa söylede kendine icinde bulunduğu bı daire çizsin kendi capinda hayal dunyasında takılsın bosuna komik duruma dusuyor sanayii de falan söylese soverler valla :)
Printable View
Vay arkadas adamlar 1 araba geçince kendi araçlarını pegasus sanıyor arkadasa söylede kendine icinde bulunduğu bı daire çizsin kendi capinda hayal dunyasında takılsın bosuna komik duruma dusuyor sanayii de falan söylese soverler valla :)
saglıklı bı 106 karsısında i-vtec ın sansı yok
anlamadınız aslında yüklü gti yı gecen 14 i_shift 18 ile 106 rakip olamaz yanına bile gelemez şasırmayın.106 geçer
Arkadaş rüya goruyor galiba 1.6 ies turboyla (0,6 bar) yapılı 106 yı zor gecıorum atmo 1.8 le vede o kiloyla en az 15 boy yer eminim..
çok garipsedim açıkcası konuyu açıkcası,
benim aracım 163hp , ve sadece yazılım var, ağırlığı 1210kg, ve bahsedilen i-vtec civici geçerim, çok şiddetli şekilde iddaa ediyorum,
ve daha önce denediğim, kısalı , yazılımlı, filtreli 106gti, beni geçiyordu 1-2boy farkla, burdan yola çıkarak, ben i-vtec için imkansız bir aşk diyorum bu karşılaştırmaya
Alper burada konu s40 değil ki ?
Bu arada uzun süre 1.8 civic kullanmış biri olarak 106nın geçeceğini söylüyorum. Ama uzunda civicin işi hiç belli olmuyor, 6300de 140hp'yi vermesinden dolayı, şanzıman oranlarının da fena olmamasından dolayı.
mantıklı düşünün kendiniz cevabı bulacaksınız zaten...
boşuna düşünmeyin cevap kısa ve öz 106 bukadar yani:)
Arkadaş 20 - 30 boy fark diyorsa bence kendisine bir gözlük edinmeli :) 106 karşısında şansı yok diyorum.
quiksilver 106 ile gazlamıştır gti jantlı...
1.8 i vtec ın saglık ıyı yuruyen bir 106 gti i geçmesi imkansız
geçiyorsa nos basıyordur..
106 nın ölüsü 400de 1 dırek atar yaw
sahte vtecli honda gti geçemez :)
1.8 ile 106 GYI a 20-30 boy gidiyorsa FN2 type R ile F458 lere Z06 lara kaç boy atar ben esas onu merak ediyorum.
106 park etmiş i-vtec geçmiş işte olay bu
merak ettiğim bir karşılaştırma takipcisiyim, yorumları tek tek dikkatle okudum notlar aldım, çok faydalı olacağına inanıyorum
honda parçalar 106 da kim oluyor , honda dünyanın en hızlı arabasıdır hem 20 hp de fazla 106 dan