honda ya doğrudur :p :D:D
Printable View
honda olunca alayına comolokko :D
106 gti alıcaktır.
sağlam gırgır konu olmuş bu:)
ee sonuc ne oldu ?? denen dımı ?? vtech saplamıs mı gti ya... hahahahahhaah
ee sonuç ne olmuş :D gti larıda şamar oğlanı yaptılar iyice :) tmm hondacıyızda bu kadarı fazla be kardeşim
belki geri geri denemişlerdir bir videoda corolla ferrariyi fena şamarlıodu geri geri :D
Boşuna tartışma olmuş.. Ben 90 hplik bi quicksilverin bile en fazla 3-4 boy fark yiyeceğinden yanayım.. Gti stock haliyle 140+ km/h kadar 6-8 boy rahat atar... Hee typr-r olanından ise stock haliyle 14^+ ya kadar en fazla 8-10 boy yer... Biraz işli bişe olsa type-r da yer bunuda bilmek lazım 106 i l e o yun ol maz. . . .
Ankara da araba denemek isteyen
Motor içi standart olan 106 gti veya saxo vts ler varsa bende denemek isterim...
ne hondaymış bu bee
şimdi düz mantık yaparsak
benm *stok 106 gtı ım hadii olsun 125 hp diyelim
*stok bir (165 hp) 1.6 vtı geçiyor
ve 1.8 i-vtec (140hp) de beni geçiyorsa :D (ki orası arkadaşların tahmini)
biz aradan çıkalım bakalım ozaman 1.8 i-vtec ve vti yürüsün :D
*stock = düz egsoz flitre
1.8 honda ile ufak bir denemem olmuştu. O ağırlıkla poposunu toparlayana kadar 106 etrafında 2 tur atar :) 106 karşısında hondanın hiiiiç şansı yok.
çok mantısız bir karşılaştırma olmuş...:D
arkdaslar bencede cok mantıksız olmus bı defa aynı sınıf demek bıle dogru olmaz 106 kcuk ve serı bı arac uzerıne hafif ama 1.8 honda agır motoru buyuk kısa mesafede yolunu 106 alır gıder zaten 1.8 gelene kadar mesafe coktannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn acılmıs olur bence 106 derim...ki ben 9 arac aldım ilk şahin...diğerleri honda....yanı tutkun olmak baska gercekler daha baska ben honda tutkunuyum ama bu karsılastırmada 106 derim...
106 yı küçümsemeyelim honda 1.8 kafa tutamaz 106 ya,kasa ağır kalır , belki t jet puntoyla yan yana yürüyebilir...