6.45 sahip olduğu V8 we TORK ile, üstüne bir de aerodinamisi ile illa ki denemenin sonunda önde olur...
6.45 sahip olduğu V8 we TORK ile, üstüne bir de aerodinamisi ile illa ki denemenin sonunda önde olur...
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
321 kabrio var m6 harc deneriz
ya bide herkes kiminle konsutuguna dikkat etmesi lazım m3u cigerini bilenler var aramızda![]()
BOZBEY
yaw arkadaşımne ciğeri ?
normal iki aracında denemesinden bahsediyoruz ikiside zır stock halinden bahsediyoruz
bakımlı araç zaten yürür ciğer ne oluomuş fabrikasyon bu yazanların m3 lerine emmeye 4-5 kilo ciğermi yapıştırıyolar hepsi aynı b.kun yağnisi
düzgün kullanılan m3 le düzgün kullanılan 6.45 karşılaştırması bu
teknik verilerde ortada ona göre yorum yapılır yani ne gerek var böyle diyologlara
yok biri ciğerliyse diğeri tavuk döverse ötekide adana kebapsa falan filan
ikiside bildiğin fabrikasyon araba işte
cigerli m3 demedim m3un cigerini bilenler var dedim yani sen karsılastrma konusu acarken bu mevzuyu 2-3 sene önce denemişler var senin anlayacagın
BOZBEY
simdi sana video bulamamda bukadar m3 kullanan yaapan tecrubeli arkadaslar denemişseler bişe biliolarda yazıyolardır bence kulak asmalısın
BOZBEY
kulak asayımda sadece 1 tane m3 sahibi m3 dedi zaten oda fazla fanatik bir arkadaş belli
m3 ciğeri demişsinde ikisininde aynı fabrikanın ürünü olduğunu biliosun dimi ve birisinin silindir hacminin 1200cc kadar fazla olduğunu beygirininde torkununda baya bir fazla olduğunu biliosun dimi 645 in hele uzunda ciğerini düşünmeyi denedinmi
bu arada yanlış anlaşılmasın 2 araçtanda var elimizde ama denemedik ikisinide çok iyi biliyorum ikiside çok samimi arkadaşım aralarında böyle bir takışma bile olamaz kısmetse detaylı dener görürüz
sadece şunu biliyorum m3 ün sahibi arkadaşım 645 i görünce ilk tepkisi çok çok iyi denemeye bile gerek yok diyodu![]()
bende diyorum erayda diyor deniz abide diyor yani diyolar =) bmwci bmwyi kötulemez ama saglıklı araclarda sonuc m3den yana olucaktır
BOZBEY
ağırlık nedeniylemi böyle diyorsun ? çünkü başka bir dezavantaj göremiyorum diğer bütün kriterler 645 lehine
devir bantları vites oranları şanzumanları birsuru etken var yani hem bide denemeden 645 savunuyosun bi deneyin de ögle tartısalım
BOZBEY
rollde 645 alır bence ciddi tork avantajı var. sıfırdan 200+ hızlara da gene altıkırkbeş alır diyorum.ama ahım şahım fark olmaz. bir de m3 falan eyvallah seviyoruz da diğerinde de benim evin küçük odası hacminde motor var be kardeşim..
Keşke her arabanın denemesi kağıt üstündeki gibi olsa ya![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
kağıt üstündeki verilere bakarak iş yapmana gerek yok zaten
beygirleri torkları ağırlıkları silindir hacimleri motor yapıları belli az çok neler olacağıda belli![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)