User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
60 sonuçtan 58 ile 60 arası

Konu: 306 gtı mı astra gsı mı hangisi

cdc70
    Misafir
    Alıntı zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence 306 gti ' diyorum beyaz sunrooflu =) cek karşına otur izle
    =) ben bakınca oturamıyordum .kullan beni diyor beyaz melek
    bende 306 gti derim kesinlikle hem iç ve dış görünümü ile hemde 6 rakamı ile bence vazgeçilmez bir araç .deri koltuk falan vs gusel ve zevkli bir araç .

akif252
    Misafir
    94 model astra gsi m vardı çok ciddi yürürü olan bi 306gti la deneme şansım oldu gsim de sadec 8000 yazılım vardı birde spor egzos 2 boy açıyordum gti

astra gsi yi kullanmayan bilemez benim sattıgım araç çorumda şuan tamamen ben kendim topladım yaptım f16 şanzumanı taktım motora bikaç bişiler çorumda 2 tane kupa aldı araç yüklü dereceli olan 106 larda vardı bu yarışlarda

yani kısaca gsi çok sağlamdır çok çok ii yürür unutmadan gsi sfi olanın motor blogunu mitsubishı evo 9 da kullanmışlardır... ve inanılmaz az yakar sadece temizini bulmak zordur ve modeli düşük diye tutmazlar pek ama al bitane sen bile şaşırırsın yürürünü görünce..

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akif252 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    94 model astra gsi m vardı çok ciddi yürürü olan bi 306gti la deneme şansım oldu gsim de sadec 8000 yazılım vardı birde spor egzos 2 boy açıyordum gti

astra gsi yi kullanmayan bilemez benim sattıgım araç çorumda şuan tamamen ben kendim topladım yaptım f16 şanzumanı taktım motora bikaç bişiler çorumda 2 tane kupa aldı araç yüklü dereceli olan 106 larda vardı bu yarışlarda

yani kısaca gsi çok sağlamdır çok çok ii yürür unutmadan gsi sfi olanın motor blogunu mitsubishı evo 9 da kullanmışlardır... ve inanılmaz az yakar sadece temizini bulmak zordur ve modeli düşük diye tutmazlar pek ama al bitane sen bile şaşırırsın yürürünü görünce..
    Japon'da GM blok ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)